Dolar 32,2667
Euro 35,0710
Altın 2.465,83
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

CHP Lideri Özgür Özel: ‘Hadsizleştiniz, Terör Örgütü Koruyuculuğu Suçlaması Yersiz!'”

CHP Lideri Özgür Özel: ‘Hadsizleştiniz, Terör Örgütü Koruyuculuğu Suçlaması Yersiz!'”
13 Ocak 2024 18:27 | Son Güncellenme: 13 Ocak 2024 18:28
99

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, partisinin bir bildiriye imza atmadığı gerekçesiyle hedef alınmasına ve terör örgütü koruyuculuğu suçlamalarına sert bir yanıt verdi. Özel, sosyal medya ve hatta kutsal ibadethanelerde yapılan saldırılara dikkat çekerek, yaşananların ahlaki ve siyasi çerçevede kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Özgür Özel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bildiriye imza atmadığımız için CHP’ye terör örgütünü koruyormuş muamelesi yapacak kadar hadsizleştiniz. Yandaşlarınızı sosyal medyada, hatta kutsal ibadethanede üzerimize saldınız. Peki şimdi ne oldu? O gün atılan imzalar dün akşamki şehitlere engel oldu mu?” şeklinde sert ifadeler kullanarak suçlamalara karşı durdu.

Bu açıklama, siyasi atmosferdeki gerilim ve polemiklere dikkat çekerken, siyasi aktörler arasında yapılan suçlamalara karşı çıkan bir liderin net bir duruşunu temsil ediyor. Özgür Özel’in ifadeleri, parti içi ve parti dışındaki tartışmaları etkileyebilecek önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.