Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

“CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kurultay Delegelerinin İmzalarını CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel’e Teslim Etti”

“CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kurultay Delegelerinin İmzalarını CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel’e Teslim Etti”
3 Kasım 2023 20:19 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2023 20:21
866

HABERMAX. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, bugün partinin 185 kurultay delegesi tarafından toplanan imzaları, CHP Genel Başkan adayı olan Özgür Özel’e teslim etti.

Bu önemli adım, CHP içindeki parti yönetimi seçim sürecinin yoğunluğunu yansıtıyor. Partinin genel başkanlık için yapılan kurultay hazırlıklarının bir parçası olarak, 185 kurultay delegesi tarafından toplanan imzalar, Özgür Özel’e sunuldu. Bu hareket, CHP’nin gelecekteki liderini belirlemeye yönelik önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Özgür Çelik, imzaları teslim ederken yaptığı açıklamada, “Partimizin demokratik süreçlerine olan inancımızla, 185 delegemizin imzalarını CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel’e teslim ediyoruz. Partimizin geleceğine yönelik umut ve kararlılıkla ilerliyoruz.” dedi.

Özgür Özel ise bu destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Partimizin birlik ve beraberlik içinde daha da büyümesi için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye için daha iyi bir gelecek inşa etmek için buradayız.” şeklinde konuştu.

Bu gelişme, CHP’nin gelecekteki liderini belirlemek için yapılan önemli bir aşama olarak göz önünde bulunduruluyor. Parti içi seçim süreci, CHP’nin politika ve liderlik yolculuğunda önemli bir dönemece işaret ediyor.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.