Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
BİST 9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İstanbullu Gazeteciler Balıkesir yollunda

İstanbullu Gazeteciler Balıkesir yollunda
18 Ekim 2022 11:54 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2022 01:24
366

HABERMAX.İstanbul Gazete, Radyo, TV ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın düzenlediği Balıkesir gezisi bugün start aldı. Kısa adı İstanbul Medya Derneği olan gazeteciler derneği Balıkesir’e gezi düzenledi. Dernek üyeleri soğuk kış gününde AGIROD T£RMAL-SP’da hamam keyfi yaşayarak bol bol dinlenip stres atacak. Keyifli bir gün yaşayacak olan dernek üyeleri birlik ve beraberlik görüntüleri sergileyecek.İ stanbul’daki yerel ve ulusal medya imtiyaz sahipleri ile birlikte gazeteci ve yazarlar, Balıkesir’de bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.

İSTANBUL MEDYA BAŞKANI YILDIZ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN GEZİNİN ŞİMDİDEN SES GETİRECEĞİ BELLİ

Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız’ın başkanlığını yaptığı İstanbul Medya Derneği, İstanbul’da yayın yapan gazeteciler için güzel bir hafta sonu programı düzenledi.

Merkezi Balıkesir’de bulunan AGIROS TH£RMAL HOTEL-SPA’da 3 gün ağırlanacak olan gazetecileri, gerek otelde gerekse otel dışında programı günler öncesinden yapılmış muhteşem bir hafta sonu bekliyor.

BALIKESİR’DE HEM DİNLENME HEM DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI OLACAK!

18 Ekim 2022 Salı sabahı, saat 11.40’ta özel otobüslerle hareket eden İstanbullu gazetecileri Balıkesir Ayvalık’ı kapsayan çok geniş bir gezi programı bekliyor. Programı hazırlayan Dernek Başkanı Ali Rıza Yıldız gezinin amacının kaynaşma, dayanışma, fikir alışverişi, istişare ve dinlenme açısından verimli olacağını belirterek “Şehrimizde hizmet veren arkadaşlarımıza keyifli bir hafta sonu yaşatmayı amaçladık. Umarız bu gezi onların ağır şartlardan geçtiğimiz şu günlerde tükenişe geçen enerjilerinin yeniden yükselmesinde önemli rol oynayacaktır” dedi.

Dönüş zamanının pazar günü saat 16.00’da Erdek’ten hareketle İstanbul’da son bulacağını kaydeden Yıldız “Şimdiden geziye katılacak medyamızın değerli mensuplarına iyi bir hafta sonu diliyoruz” dedi. Başkan Ali Rıza Yıldız, keyifli ve eğlenceli bir aktivite daha gerçekleştireceklerini söyledi “Kışın yapılacak en güzel programlardan birini daha yaşatacağız. Kış ayı boyunca buna benzer aktivelerimiz devam edecektir” dedi.

HABERMERKEZİ CANSU ACAR 

Paylaşın:
ETİKETLER:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.