Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

CHP İL BAŞKANI KAFTANCIOĞLU’NDAN ÇEKMEKÖY ÇIKARMASI

CHP İL BAŞKANI KAFTANCIOĞLU’NDAN ÇEKMEKÖY ÇIKARMASI
16 Şubat 2022 20:04 | Son Güncellenme: 17 Şubat 2022 09:31
291

HABERMAX.İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve kurmayları ile birlikte, sırasıyla Çekmeköy Sivaslılar derneği ve ardından esnafı gezerek sorun ve şikayetlerini dinledi

Başkan Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada. İl Başkan Yardımcılarımız, Çekmeköy İlçe Başkanımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte iktidar tarafından yapılan yüksek zamlara yönelik yaptığı ziyaretlerde ilçe esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Esnaf ziyaretlerinin ardından halkımızın faturalara gelen zamları yazılı olarak dile getirdiği, Gençlik Kollarımızın Çekmeköy Madenler Meydanı’nda kurduğu Zam Duvarı’nı ziyaret ettik. #ZamlarGeriAlınsın ifadelerini kullandıCHP’DEN ÇEKMEKÖY ÇIKARMASI

Başkan Kaftancıoğlu İl Başkan Yardımcılarımız, Çekmeköy İlçe Başkanımız Hüseyin Kızıldaş ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Sivas Vadi Federasyonu’nu ziyaret ettik dedi.

İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu son günlerde esnafın ve vatandaşın  canını ve cebini yakan faturalarla ilgili. Şahinbey Caddesi üzerinden bulunan esnaf ve yoldan geçen vatandaşlarla sohbet ederek dükkan ziyareti yaptı sorun ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kaftancıoğlu not alarak partisiyle paylaşacağını söyledi. 

CHP’li İstanbul il Başkanı Dr.Canan Kaftancıoğlu Çekmeköy Sivaslılar Derneğini ziyarete geldi Sivaslılar tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Kaftancıoğlu oldukça mutlu oldum dedi.

Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın ve yönetimi tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Canan Kaftancıoğlu, burada kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara seslendi.

Başkan Kaftancıoğlu Sivas’ı ve özellikle de Suşehri ilçesini sevdiğini söyleyerek sözlerine başlayan Kaftancıoğlu, doktor olduktan sonra ilk görev yaptığım yerdir Suşehri dedi.

Çekmeköy Sivaslılar’ı karşısında gören CHP’li Başkan Kaftancıoğlu oldukça memnun kaldı. Elektrik faturaları başta olmak üzere birçok konu üzerinden hükümeti eleştirdi. Hayat pahalılığının artık dayanılmaz hale geldiğini söyleyen Kaftancıoğlu’na yöneltilen sorulara’da açık yüreklilikle cevap verdi.

Sivas Dernek üyeleri Başkan Kaftancıoğlu’na hayat pahalılığından şikâyet ediyorsunuz ancak sizde İBB de zam üstüne zam yapıyorsunuz. Hükümetle zam konusunda yarışıyorsunuz eleştirisi geldi.

Konuşmaların ardında,  sivaslılar Dernek Başkanı Yücel Aydın, başkan yardımcısı Ayşe Can ve yönetim kurulu üyeleri Kaftancıoğlu’na Bir demet Çiçek hediye etti.

CHP’li Kaftancıoğlu’na Çekmeköy Sivaslılar Derneğin’den sıcak karşılama.

Dr. Kaftancıoğlu ise, değerli Sivaslıların bizlere göstermiş  oldukları misafir perverliğinden dolayı dernek başkanı Yücel Aydın ve yönetimine teşekkür ederek ziyaretten oldukça memnun ayrıldığını ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.