Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

CHP Grup Başkanvekili’nden AKP’li Meslektaşına Sert Tepki: ‘Türk Bayrağı’nı Kıyaslayamazsın!’

CHP Grup Başkanvekili’nden AKP’li Meslektaşına Sert Tepki: ‘Türk Bayrağı’nı Kıyaslayamazsın!’
17 Ocak 2024 18:33
125

HABERMAX. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, AKP Grup Başkanvekili tarafından yapılan Türk Bayrağı’na yönelik benzetmeye sert bir tepki gösterdi. Başarır, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Türk Bayrağı’na yapılan “bez parçası” benzetmesini kesin bir dille eleştirdi.

Başarır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kanı ile rengini alan Şanlı Türk Bayrağı’na ‘Bez parçası’ benzetmesi yapamazsın! Haddini bileceksin! Türk Bayrağı’nı hiçbir şeyle kıyaslayamazsın!”

Bu sert tepki, Türk bayrağına duyulan saygı ve milli simgelerin önemi konusundaki hassasiyeti vurguluyor. CHP Grup Başkanvekili, bu tür benzetmelerin kabul edilemez olduğunu savunarak siyasi bir çatışmanın ortasında yaşanan polemiği dile getiriyor. Ancak, bu tür söylemler siyasi atmosferde zamanla değişebilir ve farklı görüşlere sahip olanlar arasında gerilimlere yol açabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.