Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan Erdoğan ve AKP Hükümetine Sert Eleştiriler

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan Erdoğan ve AKP Hükümetine Sert Eleştiriler
25 Temmuz 2024 15:47 | Son Güncellenme: 25 Temmuz 2024 15:48
166

HABERMAXX. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetine yönelik sert açıklamalarda bulundu. Başarır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye başkanlarını tehdit ederek şehirleri yaşanmaz hale getirmeye çalıştığını belirtti. Başarır, Erdoğan’ın bu tutumunun kaybettiği seçimlerin ardından geldiğini vurguladı.Fotoğraf açıklaması yok.
CHP Grup Başkanıvekili Ali Mahir Başarır’dan Erdoğan

Başarır, “Cumhurbaşkanı belediye başkanlarımızı tehdit ediyor, şehirlerimizi yaşanmaz hale getirmek istiyor. Niye? Kaybettiği için. İşte sen zaten bu yüzden kaybettin Erdoğan. 85 milyonun cumhurbaşkanı olamadın, olmaya da niyetin yok,” ifadelerini kullandı. Bu sözlerle, Erdoğan’ın halkın bütününü temsil etme konusundaki yetersizliğine ve sadece kendi siyasi çıkarlarını ön planda tutmasına dikkat çekti.

Başarır, açıklamasında ayrıca, Erdoğan’ın ve AKP hükümetinin, belediyeleri ve yerel yönetimleri baskı altına alarak, halkın yaşam standartlarını düşürme çabalarını eleştirdi. “Erdoğan ve hükümeti, kaybetme korkusuyla belediye başkanlarımızı tehdit etmekte, şehirlerimizi yaşanmaz hale getirmekte ısrar ediyor. Ancak bu tavırları, sadece kendi sonlarını hızlandırıyor,” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP hükümetine sert eleştirilerde bulundu. Başarır, “Cumhurbaşkanı belediye başkanlarımızı tehdit ediyor, şehirlerimizi yaşanmaz hale getirmek istiyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 4,5 milyar borcunu ödeyeceksin, sonra benim belediyem hakkında işlem yapacaksın Recep Bey” dedi.**

Bu açıklamalar, CHP’nin yerel yönetimlere yönelik destek ve dayanışma mesajı vermek amacıyla yapılan bir dizi açıklamanın parçası olarak değerlendiriliyor. Başarır’ın sözleri, partisinin yerel yönetimlerdeki çalışmalarına ve halkla kurduğu bağa vurgu yaparak, Erdoğan ve hükümetine yönelik eleştirilerini daha da derinleştirdi.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.