Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin İle Stratejik Görüşme Gerçekleştirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin İle Stratejik Görüşme Gerçekleştirdi
19 Kasım 2023 20:47 | Son Güncellenme: 19 Kasım 2023 20:52
268

HABERMAX.Sancaktepe Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı olan iş insanı Alper Yeğin, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme, CHP İstanbul İl Bakanlığı’nda gerçekleşti.

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde CHP’den belediye başkan aday adaylığını açıklayan iş insanı Alper Yeğin, partisinin genel başkanı Özgür Özel ile kritik bir buluşma gerçekleştirdi. İkilinin gerçekleştirdiği görüşme, ilçenin geleceği ve CHP’nin stratejileri üzerine yoğunlaştı.

Yeğin’in CHP’nin belediye başkan aday adayları arasındaki yerini güçlendirmeyi amaçlayan bu görüşme, partinin içinde demokratik süreçleri ve aday belirleme stratejilerini de ele alarak önemli bir adım oldu.

Görüşme sonrasında Yeğin, “Sancaktepe’nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek, halkımızın beklentilerini karşılayacak projeleri hayata geçirmek için buradayım. Genel Başkanımız Özgür Özel ile gerçekleştirdiğimiz bu görüşme, partimizle uyumlu bir şekilde hareket etmek adına önemli bir fırsat oldu” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, “Partimizin tüm aday adaylarıyla yapıcı diyaloglar içindeyiz. Alper Yeğin’in Sancaktepe için sunduğu projeleri değerlendirdik. Partimizin demokratik süreçleri çerçevesinde en uygun adayı belirleyerek, Sancaktepe halkına en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’nin Sancaktepe Belediye Başkan adayını belirleme süreci, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürdüğü bu dönemde önemli bir aşamaya taşınmış oldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.