Dolar 32,3622
Euro 34,7316
Altın 2.393,95
BİST 10.153,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çalışma Ofisinde Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çalışma Ofisinde Ziyaret Etti
8 Aralık 2023 14:56
150

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, önceki Genel Başkanlarından Kemal Kılıçdaroğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret etti. İkilinin gerçekleştirdiği görüşmede, önemli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları açıklandı.Image

Görüşme Detayları:
  1. Ziyaret Çalışma Ofisinde Gerçekleşti: Özgür Özel’in ziyareti, Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışma ofisinde gerçekleşti. İki lider, resmi bir ziyaret kapsamında bir araya geldi.
  2. Karşılıklı Görüş Alışverişi: Görüşmede, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partinin genel gündemi, siyasi konular ve ülke meseleleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
  3. Parti Birliği ve İşbirliği Vurgusu: Ziyarette, partinin birlik ve beraberliği, ortak hedefler ve işbirliği noktaları üzerinde durulduğu belirtildi. İki lider, CHP’nin genel politika çerçevesi ve geleceğe dair stratejik adımlar konusunda fikir teatisinde bulundu.
  4. Kamuoyuna Açıklama: Görüşme sonrasında yapılan açıklamada, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partinin ve ülkenin genel durumu hakkında detaylı bir değerlendirme yaptıkları ve ortak çıkarlar doğrultusunda iş birliği mesajı verdikleri belirtildi.

Bu ziyaret, CHP’nin içindeki birlik ve beraberliği vurgulayan, partinin önceki ve mevcut liderleri arasında yapılan önemli bir görüş alışverişini temsil etmektedir. Görüşme sonrasında kamuoyuna yapılan açıklamalar, parti içindeki koordinasyonun ve iş birliğinin önemine dikkat çekmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.