Dolar 32,2631
Euro 35,0692
Altın 2.468,66
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: ‘İstanbul Depremi Yaklaşıyor, Can Güvenliği Rantın Önünde Olmalı'”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: ‘İstanbul Depremi Yaklaşıyor, Can Güvenliği Rantın Önünde Olmalı'”
7 Aralık 2023 21:04
114

HABERMAX.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son açıklamalarında İstanbul’da beklenen depreme dikkat çekerek, “İstanbul depremi yaklaşıyor. Şova gelince yapan ama rantı halkın can güvenliğine tercih eden bu zihniyete karşın dirençli kentler üretmek için biz var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Özel’in sözleri, kentsel dönüşüm projeleri ve yapılaşma politikalarına eleştiri getirirken, özellikle deprem riski altındaki şehirlerde güvenli ve dirençli altyapı oluşturmanın önemine vurgu yapmaktadır. Bu açıklamalar, CHP’nin deprem riskine karşı alınması gereken tedbirler konusundaki duyarlılığını ve parti olarak kentlerin güvenliği için çalışmaya devam ettiklerini ifade etmektedir.

Öte yandan, Özgür Özel’in “şova gelince yapan” ifadesiyle kamuoyunu etkilemeye çalışan, ancak gerçek anlamda can güvenliği ve kentsel planlamaya önem vermeyen bazı projelere eleştiri getirdiği de anlaşılmaktadır. Bu sözler, CHP’nin deprem riski gibi önemli konularda toplumun güvenliğini ön planda tuttuğunu vurgulamaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.