Dolar 32,2689
Euro 34,7100
Altın 2.400,76
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: “EKREM İMAMOĞLU VE EKİBİ İSTANBUL’A İYİ GELMİŞTİR.”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: “EKREM İMAMOĞLU VE EKİBİ İSTANBUL’A İYİ GELMİŞTİR.”
15 Aralık 2023 22:04 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2023 22:07
223

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibinin kentte gerçekleştirdiği hizmetler hakkında olumlu değerlendirmelerde bulundu. Özel, Haziran 2019’daki seçimlerde İstanbullular’ın gösterdiği teveccühle farkı 806 bin oya çıkaran İmamoğlu’nun, şehre olumlu katkılar sağladığını belirtti.

Genel Başkan Özgür Özel, İstanbul’un İmamoğlu liderliğindeki belediye yönetiminin, şehrin genel atmosferine ve yaşam kalitesine olumlu etkiler sağladığını ifade etti. Bu başarıların İstanbullular tarafından takdir göreceğine inanan Özgür Özel, İmamoğlu ve ekibinin görev süresini bir 5 yıl daha uzatma olasılığına vurgu yaptı.

Bu açıklama, CHP liderinin İstanbul’daki yerel yönetimin performansını övmesi ve İmamoğlu’nun şehirde geniş bir destek kazandığına dair güçlü bir mesaj içermektedir. İstanbul’un yaşam standartlarının yükselmesi ve hizmetlerin etkin bir şekilde yerine getirilmesiyle ilgili belirgin bir olumlu algıyı yansıtmaktadır.

https://twitter.com/i/status/1735728209155486147
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.