Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

CHP Genel Başkanı Özel, Eskişehir’de Aday Tanıtım Töreni’ne Katıldı

CHP Genel Başkanı Özel, Eskişehir’de Aday Tanıtım Töreni’ne Katıldı
27 Ocak 2024 19:00
131

HABERMAX. Törende, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz Büyükerşen ve CHP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt’un tanıtımı yapıldı. Törene CHP Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi Üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.Resim

Konuşmasında Eskişehir’e ve Eskişehirlilere olan sevgisini dile getiren Özel, Eskişehir’in CHP’nin kalesi olduğunu ve bu kalenin her zaman daha da güçlenerek varlığını sürdüreceğini söyledi.

Özel, CHP’nin Eskişehir için hazırladığı projeleri anlattı ve Eskişehir’i yeniden Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getireceklerini söyledi.

Özel, “Eskişehir, Türkiye’nin umut şehridir. Eskişehir, Türkiye’nin aydınlık şehridir. Eskişehir, Türkiye’nin değişim şehridir. Biz Eskişehir’i yeniden Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getireceğiz” dedi.

Törende, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz Büyükerşen ve CHP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt da birer konuşma yaptılar. Büyükerşen ve Kurt, Eskişehir için yapacakları projeleri anlattılar ve Eskişehirlilerden destek istediler.

Tören, parti sloganları ve marşlarla sona erdi.ResimTörene Katılanlar

Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Bülent Kuşoğlu, Oğuz Kaan Salıcı, CHP Parti Meclisi Üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Değerlendirme

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Eskişehir’de düzenlenen belediye başkan adaylarının tanıtım törenine katılması, CHP’nin Eskişehir’e verdiği önemi göstermesi açısından önemlidir. Törene katılımın yüksek olması da CHP’nin Eskişehir’de güçlü bir tabana sahip olduğunu gösteriyor.

Törende CHP’nin Eskişehir için hazırladığı projelerin de açıklanması, CHP’nin Eskişehir’i yeniden Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmek için kararlı olduğunu gösteriyor.Resim

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.