Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

CHP Erzincan Milletvekili Gözyaşlarına Boğuldu: “24 CAN 24” Plakalı Aracın Anlamı

CHP Erzincan Milletvekili Gözyaşlarına Boğuldu: “24 CAN 24” Plakalı Aracın Anlamı
7 Şubat 2024 23:14 | Son Güncellenme: 7 Şubat 2024 23:15
167

HABERMAX. Erzincan Milletvekili, CHP’nin sevilen isimlerinden biri olan ve partinin etkin bir şekilde temsilciliğini üstlenen bir isim olarak bilinen, son günlerde gündemi sarsan bir açıklamada bulundu. Gözyaşları içindeki duygusal bir duruşla, halkın ve destekçilerinin dikkatini çekti.

24 CAN 24 plakalı aracın önemli bir simge olduğunu ifade eden milletvekili, plakanın ardında gizlenen duygusal anlamı ve hissiyatı açıklamak için şöyle dedi. Kendini “Arifi” olarak ifade eden milletvekili, Türkiye’nin dört bir yanından kendisine gelen destek mesajlarına ve teveccüh gösteren vatandaşlara teşekkür etmek için duygusal bir an yaşadı.

Açıklamasında, “Bana bütün Türkiye’m gel diyorsunuz. Antebim, Kocaelim, Denizlim, hele hele Ordum nasıl gelmek istiyorum ama bir de bana sorun, bu canları nasıl bırakım?” diyerek duygusal bir çıkış yaptı.

Milletvekili, 24 CAN 24 plakalı aracın ve içindeki sembolizmin önemini vurgulayarak, Türkiye’nin dört bir yanından kendisine destek olan vatandaşların çağrısına duygusal bir yanıt verdi. Bu çıkışıyla, sadece siyasi bir figür olmanın ötesinde, halkla iç içe ve duygusal bir bağ kurmuş bir lider portresi çizdi.

Milletvekilinin yaşadığı bu duygusal an, Türkiye’nin siyasi atmosferinde bir iz bırakırken, halk ile siyasetçi arasındaki bağın önemini bir kez daha hatırlattı. Gösterilen bu duyarlılık, siyasetin insan odaklı ve duygusal boyutunu ön plana çıkarırken, halkın siyasete duyduğu ilginin de bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Milletvekilinin duygusal açıklaması, 24 CAN 24 plakalı aracın sembolizmiyle birlikte Türkiye’nin dört bir yanındaki destekçilerinin kalbinde özel bir yer edinmiş durumda.

@mustafasarigul_

#ordu #kocaeli #denizli #gaziantep

♬ orijinal ses – Mustafa Sarıgül

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.