Dolar 32,2768
Euro 34,9853
Altın 2.463,18
BİST 10.179,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

CHP Çekmeköy’de Aday Sürprizi: Deklarasyon ve Gözyaşları

CHP Çekmeköy’de Aday Sürprizi: Deklarasyon ve Gözyaşları
11 Şubat 2024 22:25 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2024 23:46
1.659

HABERMAX. CHP Çekmeköy ilçesinde bugün ortaya atılan bir isim, partide hareketli tartışmalara sebep oldu. Toplam 8 aday adayı, akşam saatlerinde adeta bir deklarasyonla bir araya geldi. Eski CHP’li Aykut Erdoğdu’nun adaylık talebi, ilçede farklı tepkilere neden oldu. Toplantıda, ilçe başkanı Melda Tanişman Tutan’ın duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

CHP Çekmeköy’de Aday Sürprizi: Deklarasyon ve Gözyaşları

Tutan, yapılan toplantıda duygusal anlar yaşayarak, birazdan İl Başkanlığı’na gideceğini belirterek, “Dışarıdan bizlerde ithal ve dayatma bir aday istemiyoruz” şeklinde serzenişte bulundu. Toplantıda, Çetin Çapan ve Can Gebetaş dışında diğer 6 aday adayı da hazır bulundu. Seçimlere az bir süre kala, hala bir belediye başkan adayının belirlenmemesi ilçede tansiyonun yükselmesine sebep oldu.

Çekmeköy’de CHP’den aday adaylığı için sürpriz bir isim gündeme bomba gibi düştü. Eski CHP’li Aykut Erdoğdu’nun adaylığı, 8 aday adayının tepkisine yol açtı. Aday adayları akşam saatlerinde bir araya gelerek adeta bir deklarasyon yayınladı.Deklarasyonda şu ifadelere yer verildi:
  • “Dışarıdan ilçemize faydası olmayacak bir aday istemiyoruz.”
  • “8 aday adayımız var. Biri üzerinden uzlaşalım.”

Toplantıda ilçe başkanı Melda Tanişman Tutan gözyaşlarına boğuldu. Tutan yaptığı serzenişte, “Birazdan il başkanlığına gideceğim. Dışarıdan ithal ve dayatma bir aday istemiyoruz.” dedi.

Toplantıda Çetin Çapan ve Can Gebetaş dışında diğer 6 aday adayı hazır bulundu. Seçimlere az bir süre kala hala bir belediye başkan adayı belirlenmeyen ilçede tansiyon her geçen gün yükseliyor.Bu gelişmenin CHP Çekmeköy’de aday belirleme sürecini nasıl etkileyeceği merak konusu.

Haber Detayları:

Olay: CHP Çekmeköy’de 8 aday adayı, dışarıdan dayatma aday istemediklerini deklare etti.

Sonuç: CHP Çekmeköy’de aday belirleme süreci gergin bir şekilde devam ediyor. Deklarasyon ve gözyaşları, aday belirleme sürecini daha da karmaşık hale getiriyor.

Tepkiler: Aday adayları, dışarıdan dayatma aday istemediklerini ve 8 aday adayı arasından bir uzlaşma yapılmasını talep ettiler.İlçe Başkanı Tutan, gözyaşlarına boğuldu. Bazı partililer, İBB Başkanı’nın aday belirlemede söz sahibi olmadığını savundu.

Bazı partililer, “İBB Başkanı bu partide söz sahibi değil. Partimizin yetkili organları var.” dedi. Toplantıda daha fazla gerilim yaşanmaması için toplantı sona erdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.