Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 21°C

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Haydar Arslan’dan Şiddeti Kınayan Bildiri

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Haydar Arslan’dan Şiddeti Kınayan Bildiri
28 Aralık 2023 02:53
230

HABERMAX.Sayın Basın Mensupları ve Değerli Çekmeköy Halkı. Bugün burada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit düşen vatan evlatları için toplandık. Terörün insanlık dışı yüzü bir kez daha ortaya çıkarak, ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik alçakça saldırılar gerçekleştirdi. Bu vesileyle, CHP Çekmeköy İlçe Örgütü olarak, şiddeti kınıyor, lanetliyoruz!

Türkiye’nin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun!

Şiddetin ve terörün her türlüsünü reddediyor, birlik ve beraberliğimize zarar vermeye çalışan bu tür saldırıları lanetliyoruz. Ülkemizin her köşesinde, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize minnettarlığımızı ifade ediyor, onların kahramanlığına her zaman destek olmaya devam edeceğimizi vurguluyoruz.

Toplum olarak, terörün ve şiddetin karşısında birleşmeli, milli bir duruş sergileyerek birlik içinde olmalıyız. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden her türlü tehdidi bertaraf etmek için el birliğiyle çalışmalı, kardeşliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehitlerimizin anısına saygıyla eğiliyor, milletimizin başı sağ olsun diyoruz.

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Haydar Arslan

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.