Dolar 32,3737
Euro 34,6469
Altın 2.392,47
BİST 10.056,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda Yaşanan Anlaşmazlık ve Kavgalar Partinin Birlik ve Güvenilirlik Sorunlarını Ortaya Koyuyor”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda Yaşanan Anlaşmazlık ve Kavgalar Partinin Birlik ve Güvenilirlik Sorunlarını Ortaya Koyuyor”
15 Ağustos 2023 19:33 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2023 20:12
514

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içindeki anlaşmazlık ve kavgaların bitmek tükenmek bilmediği bir kez daha görüldü. Bugün Çekmeköy ilçesinde gerçekleştirilen devir teslim töreni sırasında, parti üyeleri arasında çıkan şiddetli kavga büyük bir olay haline geldi.

CHP’de Kavga Sona Ermek Bilmiyor: Çekmeköy İlçesinde Devir Teslim Töreninde Yaşanan Olaylar

Çekmeköy ilçe başkanlığı devir teslim töreninde yaşanan kavga kısa sürede sona erdi. Hüseyin Kızıldaş ve Melda Tanışman Tutan’ın destekçileri arasındaki anlaşmazlık önce sözlü tartışmalara, ardından fiziksel şiddete dönüştü. Sekreter odasında yaşanan kavgada partili kadınlar arasında tekme tokat birbirine saldırı gerçekleşti. Durumun büyümesi üzerine polis çağrıldı ancak polis gelir gelmez taraflar sakinleşti ve kavga sona erdi.

Olay, parti içindeki gerilimin ve çekişmenin bir yansıması olarak değerlendirilmektedir. Liderlik mücadeleleri ve kişisel çıkarlar, bu tür anlaşmazlıklara zemin hazırlayarak parti içinde bölünmelere ve çatışmalara neden olabilir. Bu tür olaylar, parti üyeleri arasında güvensizlik ve kutuplaşmayı artırırken, parti imajını da olumsuz etkileyebilir.

Parti yönetiminin, bu tür anlaşmazlıklara hızla müdahale etmesi ve çözüm bulması gerekmektedir. Liderlik mücadelelerinin parti birliğini ve dayanışmasını zedelememesi için sorunların demokratik bir şekilde ele alınması önemlidir. Parti içi iletişim ve koordinasyonun güçlendirilmesi, üyelerin görüşlerini özgürce ifade etmelerine olanak tanıyan bir ortamın sağlanması da önemlidir.

Bu tür olayların yaşanmaması, parti üyeleri arasında uyum ve anlayışın sağlanması için adımlar atılmalıdır. Parti içindeki birlik ve dayanışmayı sağlamak, halka güven vermek ve başarılı olmak için bu tür çekişmelerin önüne geçilmelidir. Her üyenin eşit haklara sahip olduğu, demokratik bir parti kültürünün oluşturulması önemlidir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.