Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

CHP Çekmeköy Aday Adayı Düzgün Çorum: Adaylık gecikmesi mutlak başarı için iyi bir fırsat

CHP Çekmeköy Aday Adayı Düzgün Çorum: Adaylık gecikmesi mutlak başarı için iyi bir fırsat
29 Ocak 2024 00:01 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2024 00:07
703

HABERMAX.31 Mart’a doğru seçim takvimi işlerken, siyasi partiler adaylarını belirlemeye odaklanıyor. Geçtiğimiz 2014 ve 2019 yerel seçimlerindeki gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Çekmeköy adayının gecikmesi, ilçe kamuoyunda sabırsızlık yaratsa da, bu durumun bir fırsat olduğuna dikkat çeken belediye başkan aday adayı Düzgün Çorum, “Seçim kazanmaya tam da şimdi odaklanabiliriz, örgütümüzün gücünü en iyi bu gibi zamanlarda değerlendirebiliriz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy belediye başkan adayının diğer komşu ilçelere göre biraz gecikmesi kamuoyunda beklentilerde sabırsızlık oluşturdu. Ancak, CHP’nin Belediye Başkan Aday Adayı Düzgün Çorum, gecikmenin örgüt üzerinde moral ve motivasyon düşüklüğüne neden olmadığını belirtti. Çorum, örgütün bu tür gecikmelerden etkilenmediğini vurgulayarak, “31 Mart’ta Çekmeköy’ü kazanmaya şimdi daha iyi odaklanabiliriz ve örgütümüzün gücünü en iyi bu gibi zamanlarda değerlendirebiliriz” dedi.

Düzgün Çorum, “Karanlığın en zifiri olduğu an, aydınlığa en yakın andır” diyerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin millete hizmet ettiğini ve örgütünün gücüne vurgu yaptı. Çorum’a göre, örgütün hırsı, azmi, inancı ve kararlılığıyla başarıya ulaşmak mümkündür. Kendisine belediye başkan adaylığı görevinin verilmesi halinde örgütün sahadaki mücadelesini güçlendirerek hedefe ulaşabileceklerini ifade etti.

Parti örgütüyle birlikte saha çalışmalarını sürdüren Çorum, adil ve kapsayıcı bir yönetim modeli kurmayı hedeflediklerini belirtti. Bu modelle, toplumun her kesiminin kendini ifade etmesine ve katkıda bulunmasına olanak tanıyarak ilçenin genel refahını artırmayı amaçlıyorlar. Çorum’un vurguladığı gibi, toplumun ortak bir hedef etrafında birleşmesi güçlü bir dayanışmayı ve geleceğin temelini oluşturur.

Vizyon ve Hedefler

Düzgün Çorum’un ifadelerine göre, toplumsal sorunlara çözüm bulmak için diyalog ve işbirliğinin önemine vurgu yapılıyor. Herkesi ortak hedefler etrafında birleşmeye teşvik ederek toplumun genel refahını artırmak ve adaleti sağlamak vizyonlarının temelini oluşturuyor.

Bu sözler, Çekmeköy’ün geleceği için umut vaat ediyor. Parti örgütüyle birlikte, halkın beklentilerine ve ihtiyaçlarına odaklanarak adil, kapsayıcı ve etkili bir yönetim anlayışıyla ilçenin refahını artırmayı hedefliyorlar. Gelecek seçimlerde Çekmeköy’ün yol haritası bu vizyon etrafında şekillenecek gibi görünüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.