Dolar 32,2946
Euro 34,6547
Altın 2.413,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

CHP BURSA İL BAŞKANI YEŞİLTAŞ’TAN YENİ YIL ZİYARETLERİ

CHP BURSA İL BAŞKANI YEŞİLTAŞ’TAN YENİ YIL ZİYARETLERİ
2 Ocak 2024 20:48
131

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla beraber yeni yıl akşam, can ve mal emniyeti ile vatandaşlarımızın sağlığı için görev başında olan kamu görevlilerini görev yerlerinde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.


CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş 2023 yılının son saatlerine az bir süre kala ilk ziyaretini Çekirge Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdi. İl Başkanı Yeşiltaş, İl Sekreteri Oktay Kartalkaya ve İl Başkan Yardımcısı Yankı İçöz zorlu koşullarda emek harcayan doktorlarımız, sağlık personellerimiz ile tedavi olan hastalarımızın yeni yıllarını kutladı.

CHP heyetinin ikinci durağı ise Kestel’di. CHP Kestel İlçe Başkanvekili Kadir Ayas ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kestel Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Yeşiltaş daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü Memduh Pişik ve görev başındaki yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

İl Sekreteri Oktay Kartalkaya, Gürsu İlçe Başkanvekili Muhammet Aydın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gürsu Belediye Başkan Aday Adayımız Haşim Öztürk ile birlikte Gürsu Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden İl Başkanı Yeşiltaş zorlu koşullarda üstün gayretle görev yapan sağlık emekçilerimiz ile tedavi olan hastalarımızın yeni yıllarını kutladı.

CHP heyetinin son durağı Yıldırım’dı. CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş, İl Sekreteri Oktay Kartalkaya ve Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün ile Yavuzselim Polis Merkezi’ni ziyaret etti. Yeşiltaş, Yavuzselim Polis Merkezi Amiri Başkomiser Adem Kurşun’un ve görevi başındaki polislerin yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.