Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

CHP Avcılar Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Nas’tan Açıklama: “Adaylık Sürecindeki Anketler ve Kararlar Paylaşılmadı”

CHP Avcılar Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Nas’tan Açıklama: “Adaylık Sürecindeki Anketler ve Kararlar Paylaşılmadı”
19 Şubat 2024 23:33 | Son Güncellenme: 19 Şubat 2024 23:34
258

HABERMAX. CHP Avcılar Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Nas,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,”Yapıldığı söylenen “Anketler” Aday Adayları ile veya Kamuoyu ile paylaşılmadı.”dedi 

CHP Avcılar Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Nas’tan Açıklama: “Adaylık Sürecindeki Anketler ve Kararlar Paylaşılmadı”

Erdal Nas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Avcılar’da gerçekleşen adaylık sürecine dair önemli noktalara değindi. Kendi adaylık süreci ve genel olarak aday belirleme sürecinde yaşananları paylaşan Nas, “Anketlerin ve kararların aday adayları ve kamuoyuyla paylaşılmadığını” ifade etti.

Nas’ın paylaşımında belirttiği önemli noktalar şu şekilde:

Erdal Nas, Twitter’daki paylaşımında CHP Avcılar’daki hizmet geçmişini ve parti içindeki görevlerini özetledi. İki dönem ilçe yöneticiliği ve 4,5 yıl ilçe başkanlığı yaptığını vurguladı.

Ardından, 5 Aralık 2023 tarihinde ilçe başkanlığından ayrılarak belediye başkan aday adayı olduğunu belirttiğini paylaştı.

Nas, Avcılar’da 25 aday adayı arkadaşıyla birlikte çalışmalar yürüttüklerini, ancak ön seçim yapılmadığını ve aday belirleme sürecinin tam olarak açıklanmadığını dile getirdi.

Kendisinin neden aday yapılmadığına dair bir açıklama yapılmadığını ifade eden Nas, aynı şekilde diğer aday adaylarının da aday gösterilme kriterlerinin belirsiz olduğunu söyledi.

Bu durumun kendisini kırgınlığa sevk ettiğini belirten Nas, örgütün vicdanının bu süreçte neler yaşandığını gördüğüne inandığını dile getirdi.

Son olarak, Nas, örgüt içindeki mücadelesini sürdüreceğini ve partisinin başarısı için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Erdal Nas, paylaşımının sonunda destek verenlere teşekkür ederek mesajını tamamladı.

Erdal Nas’ın açıklamaları, CHP Avcılar’da adaylık sürecine dair tartışmaların ve şeffaflık taleplerinin gündeme geldiğini gösteriyor. Aday belirleme sürecinde şeffaflık ve demokratik ilkelerin önemine vurgu yapılan bu açıklamalar, partinin iç dinamiklerindeki gelişmeleri yansıtıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.