Dolar 32,2770
Euro 35,0305
Altın 2.475,32
BİST 10.512,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

CHİC NAIL, BEAUTY İSTANBUL KOZMETİK FUARINA HAZIR

CHİC NAIL, BEAUTY İSTANBUL KOZMETİK FUARINA HAZIR
21 Eylül 2023 17:44
94

HABERMAX.Merakla beklenen BEAUTY İSTANBUL 2023 Fuarı’na geri sayım başladı. Dünya çapında öne çıkan fuar, 3 yılda dünyanın en büyük 5 kozmetik fuarı arasına girmesiyle sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. Kozmetik dünyasının yıldız markalarını bir araya getiren fuarda kalitesiyle adından söz ettiren Chic Nail Beauty and Cosmetic birbirinden özel ürünleri ile fuarda olacak.


Estetik, güzellik, kişisel bakım ve kozmetik sektörlerine yönelik Türkiye’nin en etkin fuarlarının başında gelen 4.Beauty İstanbul Uluslararası Kozmetik Fuarı, bu yıl kapılarını 27-29 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde açıyor. 4. Uluslararası kozmetik, güzellik, saç, ev bakımı, private label, ambalaj ve malzeme fuarı BEAUTYISTANBUL, 60 ülkeden, 800 katılımcı ile dünyanın en büyük 5 kozmetik fuarı arasında yer almakta olup, 157 ülkeden ticari ziyaretçi ile uluslararası kozmetik fuarı olma özelliği taşıyor. Kozmetik sektörünün öncü markalarından Chic Nail, markaya has özel ürün yelpazesi ile fuarda olacak.

CHIC NAIL GÜZELLİĞE DAVET EDİYOR

Kozmetik dünyasında yenilikçi yaklaşımı, estetik tasarımları ve üstün kalitesiyle adını duyuran Chic Nail, BEAUTYISTANBUL’daki standında yerli ve yabancı müşterileriyle bir araya gelecek. Chic Nail’ın standı, ziyaretçilerine benzersiz bir güzellik deneyimi sunmak için hazırlanıyor. Geniş ürün yelpazesi ve zengin renk seçenekleri, her zevke ve ihtiyaca uygun çözümler sunarak herkesin kendine özgü bir kozmetik deneyimi yaşamasını sağlayacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.