Dolar 32,5111
Euro 34,9332
Altın 2.434,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

ÇEVRE DOSTU TURİZME ÖNCÜLÜK EDEN NIRVANA HOTELS’E “YEŞİLLENEN OTELLER” SERTİFİKASI

ÇEVRE DOSTU TURİZME ÖNCÜLÜK EDEN NIRVANA HOTELS’E “YEŞİLLENEN OTELLER” SERTİFİKASI
15 Kasım 2023 13:02
85

HABERMAX. Nirvana Hotels bünyesinde bulunan Nirvana Dolce Vita Hotel, Nirvana Mediterranean Excellence Hotel ve Nirvana Cosmopolitan Hotel, Gold derecesinde Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası’na layık görüldü. Bu sertifika, tesislerin enerji yönetimi, su yönetimi, iç hava kalitesinin artırılması, atık azaltımı ve geri dönüşüm alanlarında başarılı bir performans sergilediğini belgelemektedir. Turizm sektöründe sürdürülebilirlik odaklı çevre politikalarını benimseyen tesislere verilen Yeşillenen Oteller Sertifikası, çevreye duyarlı tesis sayısını artırmak amacıyla oluşturulmuştur. Kilit Hospitality Group (KHG) kapsamında bulunan Nirvana Hotels, bünyesine eklediği bu sertifikayla birlikte tesislerin çevre dostu politikalarına katkıda bulunarak hizmet kalitesini artırma ve çevresel olumsuz etkilerini minimuma indirme konusunda emin adımlarla ilerlediğini gösteriyor.

KHG, SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZMİN DEVAMLILIĞINA DİKKAT ÇEKİYOR

Sürdürülebilir turizmin devamlılığına katkı sağlama misyonunu sürdüren KHG bünyesindeki Nirvana Dolce Vita Hotel, Nirvana Mediterranean Excellence Hotel ve Nirvana Cosmopolitan Hotel ile Yeşillenen Oteller Sertifikası’nda Gold kategori sertifika almaya hak kazandı. Şirket, bu sertifikayı alarak tesislerinde farkındalık yaratma ve kurumsal bir çevresel güç oluşturma konusunda ilerliyor.

TUROB (Türkiye Otelciler Birliği) iş birliğiyle Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından yürütülen proje olan Yeşillenen Oteller, turizm sektöründe sürdürülebilirlik bilincini artırmayı ve konaklama tesislerini çevreye duyarlı olmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Yeşillenen Oteller Sertifikası kapsamında belirlenen kontrol listesinde yer alan kriterlere uygun olarak başarı durumlarına göre Bronze, Silver ve Gold derecelerinde sıralama yapılıyor. Nirvana Hotels, en yüksek seviyede olan Gold kategorisinde sertifika kazanarak, çevresel, sosyal ve ekonomik etkileri göz önünde bulunduran sürdürülebilirlik politikalarını başarılı bir şekilde uygulayarak, gelecek nesiller için daha iyi bir dünya yaratma taahhüdünü bir kez daha kanıtladı.

KİLİT ŞİRKETLER GRUBU HAKKINDA:

Turan Kilit tarafından 1955 yılında Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri ismi ile faaliyetleri başlayan Kilit Grup, 12.000’e varan çalışanı ve çatısı altında bulundurduğu markalar zinciri ile ürün ve hizmet sektöründeki başarısını kanıtlamış bir şirketler grubudur. Kurulduğu günden bu yana kapsamlı yönetim anlayışı ile üreterek gelişen bir kültürü sürdürmektedir. Grubun temelini oluşturan Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri daha sonra Galeri Kristal ismini almış ve zaman içerisinde otel ekipmanları sektöründe uzmanlaşarak 60.000’den fazla ürün çeşidi ile Türkiye’nin öncü firmalarından birisi olmuştur. Kilit Grup 2005 yılında Kilit Hospitality Group (KHG) ile turizm sektöründeki ilk yatırımlarının temelini atmıştır. KHG çatısı altında yer alan Crystal Hotels ve Nirvana Hotels ülkenin en büyük yatak kapasitesine sahip otel zincirlerindendir. Kilit Grup, öncü ve geleceğe dönük ruhunu yeni bir yaşam tarzına yansıtan son dönem projeleri Cosmos Theatre ve Cosmos Moonlight’ı hayata geçirmiştir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.