Dolar 32,2413
Euro 35,0965
Altın 2.501,21
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Çetin Çapan ve Hüseyin Avni Sipahi Görüşmesi: Nezaket Ziyareti mi, Seçim Öncesi Güç Birliği mi?

Çetin Çapan ve Hüseyin Avni Sipahi Görüşmesi: Nezaket Ziyareti mi, Seçim Öncesi Güç Birliği mi?
7 Şubat 2024 20:22 | Son Güncellenme: 7 Şubat 2024 20:52
674

HABERMAX. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasilerin trafiği hız kazanmaya başladı. Çekmeköy siyasetinin belirleyici isimlerinden olan Hüseyin Avni Sipahi, geçmiş dönemlerde ANAP çatısı altında Taşdelen belediye başkanlığı görevini üstlenmiş bir isimdir. ANAP’ın dağılmasıyla birlikte CHP çatısı altına geçen Sipahi, bir dönem CHP adayı olarak seçimlere katılmış, ancak 312 oy farkla seçimi AKP adayı Ahmet Poyraz’a kaptırmıştı.
Çekmeköy’de Siyaset Hareketlendi: Siyasi Dönüşümün İşaretleri mi?

Hüseyin Avni Sipahi’nin siyasi etkisi devam ederken, bugün ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy belediye başkan aday adayı olan deneyimli siyasetçi Çetin Çapan’ın konuğu oldu. İkili bir süre basına kapalı bir şekilde görüştü ve daha sonra kameralar önüne çıkarak açıklamalarda bulundu. Çapan, ziyaretin amacının karşılıklı bir nezaket ziyareti olduğunu belirterek, “Çapan bizi ziyaret etmişti, biz de bugün kendisini ziyaret ederek gündemi dair güncel meselelerden bahsettik” dedi.

Çekmeköy Siyasetinde Önemli Buluşma: Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Çapan Görüştü”

CHP’li Çetin Çapan ise, “Bizler herkesi ziyaret ederiz, bilgi ve birikimlerinden faydalanmak için zaman zaman bir araya geliriz. Bugün bizleri nezaketen ziyaret eden çok değerli Hüseyin Avni Sipahi’yi ağırladık, çok memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu. Bu buluşma, Çekmeköy siyasetindeki önemli isimlerin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmalarını ve seçim sürecine hazırlık yapmalarını sağlamaktadır.

Çetin Çapan ve Hüseyin Avni Sipahi, son dönemdeki siyasi trafiği değerlendirmek üzere bir araya geldi. İkilinin buluşması, nezaket ziyareti mi yoksa seçim öncesi güç birliği mi? Detaylar yakında!

Çekmeköy’de Siyasi Arenada Değişim Rüzgarları Esiyor

Çekmeköy’de siyaset sahnesi, geçmişten gelen tecrübelerin buluştuğu yeni bir döneme doğru evriliyor. ANAP kökenli Taşdelen eski belediye başkanı Hüseyin Avni Sipahi ve CHP’nin deneyimli ismi Çetin Çapan, önemli bir buluşmaya imza attı. İkilinin buluşması, nezaket ziyareti olarak görülebileceği gibi seçim öncesi güç birliği sinyali de taşıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.