Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, Ahmet Poyraz’ı Vefa Örneği Olarak Övdü

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, Ahmet Poyraz’ı Vefa Örneği Olarak Övdü
9 Mart 2024 15:43 | Son Güncellenme: 9 Mart 2024 16:22
124

HABERMAX. ÇEKSİAD’ın (Çekmeköy Sanayici ve İş İnsanları Derneği) etkinliğine katılan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, dernek üyeleri ve diğer katılımcılar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Başkan Erdal Albayrak, programın açılış konuşmasında, değerli konuklarını ve Başkan Poyraz’ı selamladı.

“ÇEKSİAD Etkinliğinde Başkan Poyraz’a Vefa ve Başarı Dilekleri”

Albayrak, konuşmasında, “Çok kıymetli ÇEKSİAD ailem, değerli konuklar, sevgili Başkanımız Ahmet Poyraz, hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” diyerek katılımcılara hitap etti. Ardından, Başkan Poyraz’ın, siyasi toplantılarda genellikle mikrofonu siyasilere verdiğini ve fazla söz almadığını belirtti.

Başkan Albayrak, Ahmet Poyraz’ın 15 yıllık belediye başkanlığı süresince yaptığı hizmetleri takdirle anlattı ve Poyraz’ın semt adı olarak bilinen “vefa” kavramını sadece bir semt adı olmaktan çıkarıp, yaşayan bir değer haline getirdiğini vurguladı. Albayrak, Poyraz’ın, Çekmeköy’e ve derneğe gösterdiği vefanın altını çizdi.

Geçmişte, siyaset yolunda olan ve Çekmeköy’deki spor kompleksine adı verilen rahmetli Celal Erdoğan ve mimar Sinan’daki tesise ismi verilen kurucu belediye başkanı Sıddık Eraslan gibi isimlere vefa örneği göstererek, Poyraz’ın bu değeri yaşatan bir lider olduğunu ifade etti.

ÇEKSİAD’ın zor günlerinde yanlarında olan ve ötekileştirmeden desteklerini esirgemeyen Poyraz’a teşekkürlerini ileten Albayrak, Poyraz’ın siyasi mücadelesinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise ÇEKSİAD üyelerine ve ailelerine teşekkür ederek, birlikte olmayı dilediğini belirtti. Program, soru cevaplarla devam ederken, çekilen aile fotoğrafının ardından etkinlik sona erdi. 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.