Dolar 32,2667
Euro 35,0710
Altın 2.465,83
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

ÇEKSİAD’ın Kahvaltısında CHP’li Orhan Çerkez Konuştu

ÇEKSİAD’ın Kahvaltısında CHP’li Orhan Çerkez Konuştu
2 Mart 2024 13:21 | Son Güncellenme: 2 Mart 2024 13:42
183

HABERMAX. Çekmeköy Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ÇEKSİAD), bölgenin önde gelen iş insanlarını ve siyasetçilerini ağırlamaya devam ediyor. Dernek Başkanı Erdal Albayrak liderliğinde gerçekleşen bir kahvaltı programında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez misafir edildi. Programda, iş dünyasıyla siyasetin buluşması, gelecekteki işbirliklerinin önünü açtı.

Programın açılış konuşmasını yapan İş İnsanı ve ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, derneğin siyasi partilerle her zaman diyaloga açık olduğunu vurguladı. Albayrak, “Bizim tüm siyasi partilere kapımız açıktır. Hiçbir ayrım yapmadan tüm başkan adaylarını ağırlamaktan mutluluk duyarım” dedi. Bu sözler, ÇEKSİAD’ın tarafsız bir platform olarak, toplumsal diyalog ve işbirliği için önemli bir açıklama olarak kaydedildi.

Programa katılan CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, iş adamları ve ÇEKSİAD üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Çerkez, Çekmeköy’de göreve talip olduğunu ve halkın taleplerine duyarlı, şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini vurguladı.

Özellikle, Çekmeköy’ün doğal alanlarının korunması ve çarpık yapılaşmanın önlenmesi konularında projeleri olduğunu belirten Çerkez, Ömerli ve Sırapınar bölgelerinin tarım için elverişli hale getirilerek köylülere destek verilmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, ilçenin alışverişin dışarıya kayması sorununa dikkat çekti ve bu durumun çözümü için yerel ekonomiye odaklanılması gerektiğini ifade etti.

Çerkez ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun trafik sorununa yönelik çabalarını takdirle karşıladığını belirtti. Kendisinin de Çekmeköy’ün trafik sorunlarına çözüm getirecek projeleri olduğunu dile getirdi.

Programın sonunda, Çerkez Çekmeköy’ün hizmet alanında geride kaldığını ve destekle başaracaklarına inandığını ifade ederek, katılımcılardan destek istedi.

ÇEKSİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bu buluşma, Çekmeköy’ün sivil toplum örgütleriyle siyasetin bir araya gelmesine vesile oldu. İşbirliği ve diyalog, ilçenin geleceği için umut vaat eden bir adım olarak kaydedildi.

Orhan Çerkez: Halkın Taleplerine Duyarsız Kalmayacağım

İstanbul’un Trafik Sorununa Çözüm Önerisi

Çerkez ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun trafik sorununa yönelik çabalarını takdirle karşıladığını belirterek, kendisinin de Çekmeköy’ün trafik sorunlarına çözüm getirecek projeleri olduğunu söyledi.Çekmeköy’e Hizmet Hamlesi Sözü

Çerkez, Çekmeköy’ün hizmet alanında geride kaldığını ve destekle başaracaklarına inandığını ifade ederek, katılımcılardan destek istedi.

Sivil Toplum ve Siyaset Bir Araya Geldi

ÇEKSİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bu buluşma, Çekmeköy’ün sivil toplum örgütleriyle siyasetin bir araya gelmesine vesile oldu. İşbirliği ve diyalog, ilçenin geleceği için umut vaat eden bir adım olarak kaydedildi.

HABERİN ETKİLERİ:

ÇEKSİAD’ın tarafsız bir platform olarak siyasi partilerle diyaloğa açık olması

Orhan Çerkez’in Çekmeköy için projelerini kamuoyuna açıklaması

İş dünyası ve siyasetin bir araya gelmesi

Çekmeköy’ün geleceği için umut vaat eden bir adım atılması

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.