Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’i Ziyaret Etti

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’i Ziyaret Etti
14 Mayıs 2024 19:46 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2024 20:01
263

HABERMAX. Bugün, Çekmeköy’ün önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan ÇEKSİAD’ın (Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği) Başkanı Erdal Albayrak ve üyeleri, yeni dönem Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’i ziyaret etti. Ziyarette, Çekmeköy’ün geleceği ve kalkınması için iş birliği ve dayanışma vurgusu yapıldı.

Başkan Erdal Albayrak, belediye başkanlarının göreve gelmesiyle birlikte bir araya gelerek işbirliği ve dayanışma ruhunu pekiştirmenin önemine değindi. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Albayrak, “Belediye başkanımızı tebrik ediyoruz. Bizler de sanayici olarak ilçemiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Dün nasıl yaptıysak, bugün de aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Başkan Orhan Çerkez ve ekibini kutluyorum” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve üyelerine teşekkür etti. Çerkez, “Değerli Başkanımız Erdal Albayrak Beyefendi’ye teşekkür ediyorum. Bizi ziyaret ederek güç verdiler. İnşallah Çekmeköy ilçesini hep birlikte yöneteceğiz. Geldikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, Çekmeköy’de iş dünyası ve yerel yönetim arasındaki iş birliğinin güçlenmesine yönelik önemli bir adım olarak nitelendirildi. Her iki tarafın da ortak hedefi, ilçenin kalkınması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için iş birliği içinde çalışmak olarak belirtildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.