Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Çekmeköy’ün en Lezzetli Mozaik Yemek Dünyası

Çekmeköy’ün en Lezzetli Mozaik Yemek Dünyası
8 Ekim 2019 20:19 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2019 20:37
1.114

AHA.Çekmeköy’de 5 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Hasan Ceylan (Usta) yönetimindeki Mozaik Yemek Dünyası, her gün yüzlerce Çekmeköylü’ye hizmet veriyor…

Hasan Ceylan yönetiminde 5 yıl önce Çekmeköy Recep Ayan Caddesi üzerinde küçük ve mütevazi bir şekilde açılan Mozaik Cafe, her geçen gün kendini yeniledi ve gelişti. Nefis ve lezzetli yemeği uygun fiyata Çekmeköy halkına sunan Hasan Ceylan yönetiminde ki Mozaik Cafe gelişti büyüdü ve bugün onlarca kişiye iş imkânı sağlayan Mozaik Yemek Dünyası adını aldı.

Öğle zamanı tıklım tıklım

Çekmeköy’de damak tadına önem veren her kesimden insanın uğrak mekânı olan Mozaik Yemek Dünyası, Özellikle öğlen saatlerinde, nefis ve lezzetli yemeği uygun fiyata yemek isteyen işçisinden esnafına ve banka çalışanlarının tercih ettiği uğrak bir mekân haline geldi.

Mozaik Yemek Dünyası’nın sabit bir menüsü yok, Et yada sebze yemeği çeşitleri günlük değişiyor. 3. çeşit nefis sulu yemeğin 14 TL, 4. çeşit yemeğin 16.50TL olduğu Mozaik Yemek Dünyası’nda, Izgara ve Kebap Çeşitleri’nin yanı sıra Mersin yöresinin nefis tantunisini ve Lahmacun da bulabilirsiniz.

25 yıldır mutfakta olduğunu, küçük yaşlarda mesleğe başladığın, bu mesleğin her türlü çilesini, sıkıntısını çekerek çıraklıktan bugünlere geldiğini söyleyen Mozaik Yemek Dünyası sahibi Hasan Ceylan (Namı değer Hasan Usta) “5 yıldır Çekmeköy halkına kaliteli ve lezzetli yemeği uygun fiyata vermeye çalıştık, bundan sonra da daha iyi ve daha güzel hizmet etmeye çalışacağız’’ dedi. Self servis seklinde hizmet veren Mozaik Yemek Dünyası, ailesi ile gelen müşterilerinin çocukları için oyun alanı da mevcut.

Flashaber

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.