Dolar 32,2439
Euro 34,7984
Altın 2.425,82
BİST 10.066,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Çekmeköy’e Yepyeni Bir Soluk Getirecek Aday Av. Ayşen Muştu Basınla Buluştu

Çekmeköy’e Yepyeni Bir Soluk Getirecek Aday Av. Ayşen Muştu Basınla Buluştu
30 Aralık 2023 14:30 | Son Güncellenme: 30 Aralık 2023 19:42
319

HABERMAX.Çekmeköy’de tek kadın belediye başkan aday adayı olarak öne çıkan Avukat Ayşen Muştu, yeni yıl öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Siyaset amacı gütmeden, sizi dinlemek için buradayım diyen Muştu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamanın yanı sıra Çekmeköy için planladığı projeleri paylaştı. “Muştu, konuşmasına Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçının iptaliyle ilgili yaşanan olaylara odaklanarak başladı; “Atatürk, bizim kırmızı çizgimizdir. Onun değerleri olmadan biz de olamayız” dedi.

Çekmeköy’e aday olması durumunda, ilk olarak trafik sorununa çözüm getireceklerini ifade eden Avukat Ayşen Muştu, insanların Çekmeköy’ü sadece işe gidip gelinen bir yer olarak gördüklerini belirtti. Bu algıyı değiştireceklerini ve Çekmeköy’ü bir cazibe merkezi haline getireceklerini vurgulayan Muştu, “Bizim diğer ilçelerden bir farkımız yok, projelerimizle Çekmeköy’ü daha iyi yerlere getirmeyi planlıyoruz” dedi. Ayrıca gençlere yönelik sosyal çalışmalar ve eğitim projeleriyle öne çıkacaklarını dile getirdi. Muştu, “Kalabalık mahallelere kreşler açacağız. İlçemizde toplantı odası eksikliği büyük bir sorun, bu nedenle bir konferans salonu açmayı planlıyoruz” diyerek sözlerine devam etti. Aday olamasa bile CHP’den seçilecek adayı destekleyeceğini vurguladı.

Muştu’nun Basın Danışmanı Ufuk Bulut, Muştu’nun yanından hiç ayrılmayarak basına birlikte açıklamalarda bulundu. Bu süreçte, Muştu’nun Danışmanı Yasemin Çağlayan ve Siyasi Danışmanı Recep Küreli de sıkı bir şekilde Muştu’nun yanında yer aldılar.

Basın özgürlüğüne önem veren CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ayşen Muştu, düşünceleri nedeniyle kimsenin yargılanmaması gerektiğini belirtti. Basın mensuplarına destek olacaklarını ifade eden Muştu, düşüncelerinden dolayı yargılanan basın mensuplarına ücretsiz hukuki destek sağlayacağının sözünü verdi.

Kahvaltının hemen ardından basın mensuplarıyla birlikte toplu fotoğraf çektiren Ayşen Muştu, yanına kadın basın mensuplarını alarak, “Beyler, müsaadenizle, söz bizde” diyerek etkileyici bir çağrıda bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.