Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Çekmeköy’de Yerel Seçim Startı: Yeniden Refah Partisi (YRP) ve AK Parti İlk Siyasi Buluşmayı Gerçekleştirdi

Çekmeköy’de Yerel Seçim Startı: Yeniden Refah Partisi (YRP) ve AK Parti İlk Siyasi Buluşmayı Gerçekleştirdi
8 Şubat 2024 16:31 | Son Güncellenme: 8 Şubat 2024 16:40
207

HABERMAX. Çekmeköy’de yerel seçimlere 51 gün kala Yeniden Refah Partisi (YRP), sahalara inerek seçim startını verdi. İlk siyasi ziyaretlerini iktidar partisi olan AK Parti’ye yapan Yücel Evsen, YRP ilçe başkanı Ömer Zahit Kuvvet ve yönetimi, Ak Parti ilçe başkanı Av. Akın İlhan ile bir araya geldi.

Çekmeköy’de Seçim Heyecanı Başladı! YRP, İlk Ziyaretini Ak Parti’ye Yaptı

Görüşme sırasında, her iki parti temsilcileri nezaket çerçevesinde bir araya gelerek, Çekmeköy için yapılabilir projeler ve ilçenin kazanımları hakkında fikir alışverişinde bulundu. AK Parti ilçe başkanı Av. Akın İlhan, YRP’ye başarılar dileyerek, siyasi farklılıkların olduğunu ancak hizmet anlayışında ortak bir noktada buluştuklarını ifade etti.

YRP Belediye başkan adayı Yücel Evsen ise yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek, gösterilen ilgi ve alakadan memnuniyet duyduklarını belirtti. İlçe başkanı Ömer Zahit Kuvvet ise her iki partinin de siyaseti olumlu bir dille yapması gerektiğini vurgulayarak, karşılıklı saygının önemine değindi.

Görüşmenin sonunda, AK Parti ilçe başkanı Av. Akın İlhan, YRP temsilcilerine teşekkür ederek, misafirlerine hediye takdim edip, kapıya kadar uğurladı. Bu buluşma, Çekmeköy’de yerel seçim atmosferinin başlangıcını oluştururken, siyasi partiler arasındaki diyaloğun önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

YRP’nin sahalara inmesi ve ilk ziyaretini Ak Parti’ye gerçekleştirmesi, Çekmeköy’de seçim heyecanını artırdı. Görüşmede dile getirilen karşılıklı iyi niyet mesajları, ilçede gerginlik olmadan bir seçim atmosferinin oluşmasına katkı sağlayabilir.

Seçimlere 51 gün kala, YRP’nin diğer siyasi partilere de ziyaretler yapması ve seçim manifestosunu açıklaması bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.