Dolar 32,3786
Euro 34,7343
Altın 2.428,12
BİST 9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Çekmeköy’de Yeni Bir Adım: Düzgün Çorum CHP Belediye Başkanlığı İçin Harekete Geçti

Çekmeköy’de Yeni Bir Adım: Düzgün Çorum CHP Belediye Başkanlığı İçin Harekete Geçti
24 Aralık 2023 16:49 | Son Güncellenme: 24 Aralık 2023 18:44
287

HABERMAX. Çekmeköy siyasi arenasında hareketli günler yaşanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Çekmeköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan isimler arasına. Düzgün Çorum katıldı. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığını resmi olarak ilçe başkanına teslim eden Çorum, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla adaylığını duyurdu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanışman Turan, aday adaylarına teşekkür ederek birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Parti eski neferlerinden Necdet Yılmaz ise Düzgün Çorum’a destek mesajı verdi, geçmişteki yol arkadaşlığını hatırlattı.

Düzgün Çorum’un konuşmasında öne çıkan nokta,

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı, Toplumsal Barış ve Kalkınma Vizyonunu Açıkladı

Bugün Çekmeköy’de düzenlenen bir etkinlikte, belediye başkanlığına aday adayı olan Düzgün Çorum’un toplumsal barış inancıyla yola çıkarak ilçenin geleceğine dair hedeflerini paylaştı. Aday adayı, Çorum ilçenin daha yaşanabilir ve kalkınmış bir hale gelmesini amaçlayarak, potansiyelin daha iyi değerlendirilmesi ve belediyecilik hizmetlerinin etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Çorum. İlçede katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket etmeyi planlayan aday adayı, halkın görüş ve önerilerine önem vererek birlikte daha güçlü ve yaşanabilir bir Çekmeköy oluşturmayı hedeflediğini belirtti. Vizyonlarının ilçeyi sadece bugün değil, yarını da düşünerek planlamak olduğunu ifade etti.CHP’li Düzgün Çorum belediye başkanlığı görevi üstlendiği takdirde ilk hedefi, ilçeyi çağdaş bir kent haline getirmek olacak. Altyapı çalışmalarını güçlendirmek, trafik sorunlarına kalıcı çözümler üretmek ve çevre düzenlemeleriyle ilçeyi yeşil bir atmosfere kavuşturmak için çaba harcamayı planlıyor.

Çorum Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen aday adayı, engelli vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha etkin katılımını sağlamak gibi sosyal projelere odaklanacak. İşsizlikle mücadele ederek istihdamı artırmayı, eğitim ve kültür alanlarında önemli adımlar atmaya yönelik projeler geliştirmeyi hedefledi.

Aday adayı, Çorum gençlerin güçlendirilmesi, spor alanlarının ve gençlik merkezlerinin artırılması, kültür etkinliklerinin desteklenmesi gibi genç neslin gelişimine odaklanacak. Ayrıca, hayvan barınaklarının iyileştirilmesi ve sokak hayvanları için rehabilitasyon programlarının güçlendirilmesi gibi hayvan hakları konusunda da projeleri olduğunu dile getirdi.

Sevgili Arkadaşlarına seslenen aday adayı, Çorum desteklerin kendisi için çok kıymetli olduğunu belirterek, her bireyin katkısıyla daha güçlü ve demokratik bir yerel yönetim anlayışının mümkün olduğunu vurguladı. Şeffaf ve adil bir yönetim sözü veren aday adayı, Çekmeköy’de yaşayan her bireyin fikir ve önerilerine değer vereceklerini söyledi. Sizlerle birlikte çalışarak ilçeyi daha ileriye taşıyacaklarına inandığını belirten. Çorum, sözlerini tamamlarken, birlikte yürünecek günleri hayal ederek destek çağrısında bulundu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı bir sosyal belediyecilik anlayışını Çekmeköy’e taşıma amacıyla belediye başkan aday adaylığını paylaştığını ifade ederek, katılımları için teşekkür etti.Toplantının sonunda partililere kokteyl ikramında bulunan Düzgün Çorum’un bu adımı, CHP içindeki belediye başkan aday adaylığı yarışını daha da renklendirdi. Çekmeköy’de 2024 yerel seçimlerine dair merakla beklenen bu süreçte, aday adaylarının projeleri ve açıklamaları büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

HABERMAX/NİLSU ACAR /ÇEKMEKÖY 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.