Dolar 32,3853
Euro 34,5751
Altın 2.382,73
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Çekmeköy’de Tarihi Değişim: Orhan Çerkez Yönetimi Devraldı

Çekmeköy’de Tarihi Değişim: Orhan Çerkez Yönetimi Devraldı
4 Nisan 2024 14:19 | Son Güncellenme: 4 Nisan 2024 14:22
411

HABERMAX. Çekmeköy, tarihinde ilk kez büyük bir değişimle karşı karşıya. 2024 yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde eden deneyimli siyasetçi Orhan Çerkez, 38 yıllık tecrübesiyle ilçenin kaderini değiştirmek üzere mazbatasını aldı. Bugün yapılan devir teslim törenine büyük bir coşkuyla katılan Çerkez, artık her şeyin çok güzel olacağını ifade etti.

Çerkez, “Ben buraya belediye başkanı adayı olarak değil, başkan olarak gelmek istedim ve sizlerin desteğiyle bu göreve layık görüldüm. Haramilerin saltanatını yerle bir ederek büyük bir oy alarak koltuğa oturdum. Artık birlikte yöneteceğiz, birlikte çalışacağız ve hep beraber ilçemizi şahlandıracağız. Bana güvenin” dedi.

Bu tarihi gün, belediye binasının önündeki panoda yaşanan ilginç bir olayla da damga vurdu. Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Poyraz’ın resimlerinin yerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin asılması, vatandaşlar arasında duygusal anlar yaşattı. Bu hamle, Çerkez’in yönetiminde belirli bir değişimi ve Atatürk ilke ve devrimlerine olan vurgusunu gösteriyor.

Halkın duygusal ve olumlu tepkileri, Çerkez’in yönetimine duyulan güvenin ve umudun bir ifadesi olarak kabul ediliyor. Çerkez’in açıklamaları, birlik ve dayanışma mesajları, ilçenin geleceği için umut verici bir vizyon sunuyor.

Ancak, bu tür değişimlerin her zaman herkes tarafından olumlu karşılanmadığı göz önünde bulundurulmalıdır. Politik atmosferin hassas olduğu bir dönemde, Çerkez’in yönetimindeki değişimlere ve politikalarına dikkatle yaklaşılması gerektiği unutulmamalıdır.

Çerkez’in Çekmeköy için belirlediği yeni rotanın, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacağı umuluyor.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.