Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Çekmeköy’de Siyasi Gelişme: DEVA Partisi Üyesi Serkan Çelikel İYİ Parti’ye Katıldı

Çekmeköy’de Siyasi Gelişme: DEVA Partisi Üyesi Serkan Çelikel İYİ Parti’ye Katıldı
20 Ekim 2023 10:53 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2023 11:09
184

HABERMAX.Çekmeköy ilçesinde son zamanlarda önemli bir siyasi gelişme yaşandı. DEVA Partisi’nin kurucularından olan Serkan Çelikel, parti üyeliğinden istifa ederek Çekmeköy İYİ Parti’ye katıldı. Bu siyasi değişim, eski Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi’nin ziyaretinin ardından gerçekleşti. İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Serkan Çelikel’e İYİ Parti rozetini takarak partinin güçlenmesine katkı sağladı.

Serkan Çelikel’in İYİ Parti’ye katılımı, Çekmeköy’deki siyasi arenada dikkat çekti. Ziyaret sırasında Çelikel, “Ben de aileden sayılırım. İnşallah birlikte güzel işler yaparız.” dedi. İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ise, “Serkan kardeşimiz artık teşkilatımızın bir üyesidir. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu gelişmeyle birlikte İYİ Parti, Çekmeköy ilçesindeki siyasi arenada daha fazla etkin bir rol oynamaya başlamış gibi görünüyor. İYİ Parti İBB Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Bora Kılıç da, Serkan Çelikel’in partiye katılımını memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, “Serkan Çelikel, bölgemizin iş insanlarından yerli ve milli bir arkadaşımızdır.” şeklinde konuştu.

Çekmeköy ilçesindeki bu siyasi değişim, yerel siyasetin dinamizmini artırabilir ve 2023 seçimleri öncesinde ilçede daha fazla rekabeti tetikleyebilir. Partiler arasındaki bu tür geçişler ve işbirlikleri, yerel halkın taleplerinin daha iyi temsil edilmesine katkı sağlayabilir. Bu gelişmelerin ilerleyen dönemlerde nasıl etkiler yaratacağını görmek için yakından takip edilmelidir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.