Dolar 32,2478
Euro 34,8097
Altın 2.429,47
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

Çekmeköy’de Siyasi Atmosfer Hareketlendi: Eski Anavatan Partisi’nden CHP Adayı ve Efsane Başkan Sipahi Heyecan Yarattı!

Çekmeköy’de Siyasi Atmosfer Hareketlendi: Eski Anavatan Partisi’nden CHP Adayı ve Efsane Başkan Sipahi Heyecan Yarattı!
25 Ocak 2024 22:59 | Son Güncellenme: 25 Ocak 2024 23:02
319

HABERMAX. Çekmeköyde 2024 yerel seçimleri yaklaşırken siyasi atmosfer her geçen gün daha da ısınıyor. Son zamanlarda yaşanan iki gelişme ise ilçede adeta bir heyecan dalgası yarattı. Eski Anavatan Partisi’nden Taşdelen Belediye Başkanı ve CHP’nin Çekmeköy Belediye Başkan adayı ile Demokrat Parti’nin tekrar Çekmeköy Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği efsane başkan Hüseyin Avni Sipahi‘nin adaylığı, ilçe sakinlerinin büyük ilgisini çekti.

Sosyal Medya Hareketliliği

Hüseyin Avni Sipahi’nin sosyal medyada paylaşılan resimleri, ilçede adeta bir bomba etkisi yarattı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan resimler, ilçe sakinleri arasında büyük bir heyecan yarattı. WhatsApp hatlarına gelen mesajlarda da bu heyecan açıkça görülüyordu. İlçe sakinleri, “Çekmeköy’de hayırdır neler oluyor?” diye sorarak, adaylarla ilgili bilgi edinmeye çalışıyorlardı.

Heyecan Verici Yarış Bekliyor

Her sekiz aday da ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Eski Anavatan Partisi’nden CHP adayı, tecrübesi ve vizyonuyla öne çıkarken, efsane başkan Hüseyin Avni Sipahi ise geçmişteki başarılarına atıfta bulunarak yeniden seçilmek için mücadele ediyor. Bu çekişmeli yarışın sonucu ise merak konusu.

Seçim Sonucu Ne Olacak?

Çekmeköy’de hangi adayın kazanacağı, ilçe sakinlerinin siyasi tercihlerini ve geleceğe dair beklentilerini de yansıtacak. Seçim sonuçları, 2024 yerel seçimlerinde Türkiye genelinde yaşanacak siyasi değişimi de göstermesi açısından önemli olacak.

HaberMax İlk Bilen Siz Olun!

HaberMax, Çekmeköy’deki bu heyecan verici gelişmeleri anbean takip ediyor. Adayların seçim çalışmaları, ilçe sakinlerinin tepkileri ve seçimlere dair son dakika gelişmeleri, HaberMax’ta sizlerle olacak.

Detaylı Bilgiler İçin HaberMax’ı Takipte Kalın!

HaberMax, Çekmeköy’deki siyasi atmosferin nabzını tutmaya devam edecek. Seçimlere dair en güncel ve doğru bilgiler için HaberMax’ı takipte kalmayı unutmayın.

HaberMax ile Çekmeköy’deki heyecanı kaçırmayın!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.