Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Çekmeköy’de Sevilen Muhtar Engin Çelik Yeniden Aday Oldu: “Gönül Köprüsünü Daha da Güçlendireceğiz”

Çekmeköy’de Sevilen Muhtar Engin Çelik Yeniden Aday Oldu: “Gönül Köprüsünü Daha da Güçlendireceğiz”
31 Ocak 2024 13:33 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2024 13:40
210

HABERMAX. Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin sevilen muhtarı Engin Çelik, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. 5 yıl boyunca gece-gündüz demeden çalışarak kurmuş olduğu gönül köprüsünü daha da güçlendirmek ve sevgi yuvasını büyütmek istediğini belirten Çelik, “30 metrekare muhtarlığımızı 30 bin metrekare alana çevirdiniz. Şimdi yeni bir yola yine beraber çıkıyoruz ve bir kez daha göreve talip oluyoruz.” dedi.

Engin Çelik’in videolu mesajı

Gençlere, Kadınlara ve Çocuklara Özel Vurgu

Videolu bir mesaj yayınlayan Muhtar Çelik, Sultançiftliği ve tüm Çekmeköy halkına bugüne kadar vermiş oldukları destek için teşekkür etti. Kadınlara, gençlere ve çocuklara özel bir önem verdiğini vurgulayan Çelik şunları söyledi:

“Çıkmış olduğumuz bu yolun çok uzun olduğunu biliyoruz. Gönül köprüsünü daha da büyüteceğiz. Çocuklarımızın kreş, spor salonu, yüzme havuzu ve engelli okulu için vermiş olduğu 5 bin imzanın takipçisi olacağız. 94 kız çocuğumuza verilen bursları daha da yukarı taşıyabilmek için daha çok çaba göstereceğiz. Şimdi yeni bir yola yine beraber çıkıyoruz ve bir kez daha göreve talip oluyoruz, yeniden desteğinizi bekliyoruz.”Fotoğraf açıklaması yok.

Engin Çelik’in Başarıları

Engin Çelik’in 5 yıllık muhtarlık döneminde yaptığı bazı çalışmalar şunlardır:

  • Mahalleye kreş, spor salonu, yüzme havuzu ve engelli okulu kazandırmak için girişimlerde bulundu.
  • 94 kız çocuğuna burs imkanı sağladı.
  • Mahalledeki park ve bahçeleri yeniledi.
  • Sokak sağlıklaştırma çalışmaları yaptı.
  • Muhtarlık binasını yenileyerek vatandaşlara daha iyi hizmet sunulmasını sağladı.

Engin Çelik’in yeniden adaylığı mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Çelik’in çalışkanlığına ve samimiyetine güvenen mahalle sakinleri, onun yeniden muhtar seçilmesini arzu ediyor.Fotoğraf açıklaması yok.Sultançiftliği’nin Sevilen Muhtarı Engin Çelik Yeniden Aday: “Tam Yol İleri!”

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, yaklaşık dört buçuk yıldır sürdürdüğü hizmetlerini “tam yol ileri” diyerek yeniden aday olarak devam ettirmek istediğini açıkladı. Mahalleliyle bir aile gibi kucaklaşan, ihtiyaç sahiplerine el uzatan Çelik, Sultançiftliği’nin vazgeçilmez muhtarı olarak halk tarafından büyük sevgiyle karşılanıyor.

Engin Çelik Kimdir?

Engin Çelik, 2019 yılından beri Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarlığı görevini yürütmektedir. Görev süresi boyunca, mahalleye kreş, spor salonu, yüzme havuzu ve engelli okulu kazandırmak için girişimlerde bulunmuştur. 94 kız çocuğuna burs imkanı sağlayarak eğitime katkıda bulunmuştur. Park ve bahçeleri yenilemiş, sokak sağlıklaştırma çalışmaları yapmış ve muhtarlık binasını yenileyerek vatandaşlara daha iyi hizmet sunulmasını sağlamıştır.

“Yemiyor Yediriyor, Giymiyor Giydiriyor”

Engin Çelik, muhtarlık görevini sadece resmi bir makam olarak değil, aynı zamanda bir yardımlaşma ve dayanışma platformu olarak da görüyor. Mahalledeki ihtiyaç sahibi ailelere her zaman el uzatan Çelik, “Yemiyor yediriyor, giymiyor giydiriyor” şeklinde özetlenen yardımseverliğiyle takdir topluyor.

“Mahallemizle Bir Aile Gibi Olduk”

Engin Çelik, mahalleliyle yakın ilişkiler kurarak adeta bir aile gibi olduklarını ifade ediyor. Mahalle sakinleri de Çelik’e büyük sevgi ve saygı duyuyor. Çelik’in yeniden adaylığı mahallede büyük bir memnuniyetle karşılandı.

“Tam Yol İleri!”

Engin Çelik, “Sultançiftliği’ne hizmet etmeyi sürdürmek için yeniden adayım. Tam yol ileri diyerek, mahallemiz için daha güzel ve daha yaşanabilir bir gelecek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Görsel:

  • Engin Çelik’in fotoğrafları
  • Engin Çelik’in muhtarlık döneminde yapılan çalışmalardan fotoğraflar

Fotoğraf açıklaması yok.

Görsel:

  • Engin Çelik’in videolu mesajı
  • Engin Çelik’in muhtarlık döneminde yapılan çalışmalardan fotoğraflar
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.