Dolar 32,3934
Euro 34,7795
Altın 2.397,20
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Çekmeköy’de MHP’den Seçim Heyecanı ve Gazeteciler Günü Buluşması!

Çekmeköy’de MHP’den Seçim Heyecanı ve Gazeteciler Günü Buluşması!
11 Ocak 2024 23:20 | Son Güncellenme: 11 Ocak 2024 23:32
187

HABERMAX. Çekmeköy’de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, Ülkü Ocakları Çekmeköy İlçe Başkanı Ali Uğur Gevrek ve meclis üyesi aday adayları, ilçenin yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Tahsin İnce, bütün gazetecilerin 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek, basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı. İnce, görevlerini icra ederken hayatını kaybeden gazetecilere Cenab-ı Allah’tan rahmet dileyerek, basın mensuplarına başarılar diledi.

Seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan İnce, “İstanbul’da Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Kurum’dur. Teşkilat olarak liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, hangi aday olursa olsun arkasında durarak birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz” dedi.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Mensuplarıyla Buluştu

Ülkü Ocakları Çekmeköy İlçe Başkanı Ali Uğur Gevrek ise gazetecilerin önemine vurgu yaparak, onların özverili çalışmalarının toplumun bilgi edinme sürecinde kritik bir rol oynadığını belirtti.

Program, gazetecilere teşekkür edilerek 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nün anlam ve önemi üzerine yapılan sohbetlerle devam etti. MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce ve beraberindekiler, gazetecilere çeşitli hediyeler takdim ederek buluşmayı tamamladı.

Meclis üyeliği için aday belirleme stratejilerini de paylaşan İnce, “Maksimum 5 aday adayı göstererek, birlik ve beraberliği koruma amacımızı ön planda tutuyoruz. Fazla aday adayının çıkması sonrasında oluşacak küslükleri engellemek için bu adımı atmış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Programa katılan iş insanı Cüneyt Ilgın da kısa bir konuşma yaparak gazetecilere desteklerini ifade etti. Etkinlik sonunda, gazetecilere teşekkür edilerek hediyeler takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi. Çekmeköy’de bir araya gelen siyasi temsilciler ve basın mensupları, hem seçim heyecanını paylaştılar hem de dostluklarını pekiştirdiler.Bir 15 kişi ve takım elbise görseli olabilir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.