Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C
Per 23°C

Çekmeköy’de CHP Buluşması: Salon Doldu Taştı, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi

Çekmeköy’de CHP Buluşması: Salon Doldu Taştı, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi
4 Mart 2024 22:45 | Son Güncellenme: 5 Mart 2024 10:30
217

HABERMAX. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Çekmeköy’de düzenlediği mahalle buluşması büyük ilgi gördü. Asım Koçer’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ve CHP’li meclis üyeleri de katıldı. Salondaki tüm koltuklar doldu ve ayakta kalanlar da oldu. Komşulara ikramlar sunuldu ve sıcak bir ortam oluştu. Asım Koçer, yaptığı konuşmada şunlara değindi:

Çamlık Mahallesi Sakinleri Cumhuriyet Halk Partisi Buluşmasında Bir Araya Geldi

Asım Koçer, komşularına hitaben yaptığı konuşmada, duygusal bir vurguyla selamlama yaptı ve mahalle sakinlerine teşekkür etti. Köçer, “Sevgili komşularım, değerli Çamlık Mahallemizin sakinleri, sizleri kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu akşam geldiniz, bana ve partime güç verdiniz. Meclise girdiğimde sorunlarımızı ivedilikle çözeceğim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis üyesi Asım Koçer, bu akşam Çamlık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Salon, verilen ikramlarla birlikte kalabalık bir katılımla doldu taştı. Toplantı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu geçti ve mahalle sakinleri ile partililer arasında sıcak bir ortam oluştu.

Toplantıya, Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ve meclis üyeleri başta Bora Kılıç olmak üzere birçok meclis üyesi katılım sağladı.

Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez ise şunları dile getirdi: “Sevgili Çekmeköylü komşularım, Asım Koçer kardeşime verdiğiniz destek bize de güç verdi. Oylarınızı bize verirseniz, sizler için en güzelini yapacağız. İlçede yaşam yok, gençlerimiz mekan bulamadığı için ya çevre ilçelere gidiyor ya da evlerinde haps oluyor. Bize güvenin, sizlere layık olacağız. Canla başla çalışacağım. Çerkez Asım kardeşime teşekkür ediyorum. Sizlerle bizim arasında köprü vazifesi kurarak bizi bu güzel akşamda buluşturdu. Hepinize iyi akşamlar diliyorum.”

Bu toplantı, Çamlık Mahallesi sakinleri ile Cumhuriyet Halk Partisi temsilcileri arasındaki iletişimi güçlendirme ve mahalle sorunlarını tartışma amacını taşıyordu. Katılımcılar, mahallelerindeki yaşam kalitesini artırmak için birlikte hareket etme konusunda kararlı bir irade sergilediler.

Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez de yaptığı konuşmada şunlara değindi:
  • Asım Koçer‘e verilen desteğin kendilerini de mutlu ettiğini
  • Çekmeköy’de oylarını CHP‘ye vermeleri halinde en güzelini yapacaklarını
  • İlçede yaşamın olmadığını, gençlerin mekan bulamadığı için ya çevre ilçelere gitmek zorunda kaldığını ya da evlerinde hapsolduğunu
  • Kendilerine güvenmeleri halinde layık olacaklarını ve canla başla çalışacaklarını
  • Asım Koçer’e, kendileri ile CHP arasında köprü kurduğu için teşekkür ettiğinToplantıda mahalle sakinleri de söz alarak sorunlarını dile getirdi. CHP’liler ise çözüm önerileri sundu.

Toplantı, birlik ve beraberlik mesajları ile sona erdi. Katılımcılar, mahallelerindeki yaşam kalitesini artırmak için birlikte hareket etme konusunda kararlı bir irade sergilediler.

Katılımcılar:

  • #Asım Koçer (CHP Meclis Üyesi)
  • #Orhan Çerkez (CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı)
  • #Bora Kılıç (CHP Meclis Üyesi)
  • #Diğer CHP meclis üyeleri
  • #Çamlık Mahallesi sakinleri

Konuşulan Konular:

  • #Mahalle sorunları
  • #Çekmeköy’de yaşam kalitesi
  • #CHP’nin seçim vaatleri

Sonuç:

  • Çamlık Mahallesi sakinlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
  • Bu akşam bu salonda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
  • CHP’nin her zaman halkla birlikte olduğunu ve halkın sorunlarını çözmek için mücadele ettiğini vurguladı.
  • Meclise girmesi halinde mahalle sakinlerinin sorunlarını ivedilikle çözeceğine söz verdi.

Toplantı, CHP‘nin Çekmeköy’de halkla buluşma ve mahalle sorunlarını dinleme adına önemli bir adım oldu. Katılımcıların yüksek ilgisi ve sıcak ortam, CHP‘ye olan desteğin güçlü olduğunu gösterdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.