Dolar 32,5461
Euro 34,8989
Altın 2.435,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Çekmeköy Yeşilay Şubesi Yerel Medyayı Ağırladı

Çekmeköy Yeşilay Şubesi Yerel Medyayı Ağırladı
31 Ekim 2022 18:43 | Son Güncellenme: 31 Ekim 2022 22:35
252

HABERMAX.İstanbul Çekmeköy Yeşilay Cemiyeti. Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, yerel basının imtiyaz sahiplerine ve muhabirlerine kahvaltı tertipledi. Bölgede yerel gazetecilik yapan Habermax.net Yayın Yönetmeni Durmuş Acar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda mahalli gazeteci kahvaltıya katılarak Yeşilay Cemiyeti Başkanına destek verdi.

Çekmeköy Yeşilay Cemiyeti Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu kahvaltı programında yerel basın mensuplarına verdiği mülakatta şöyle dedi. Gün geçtikçe profesyonel hocalarımızla bağımlılık konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Derneğimiz çatısı altında gençlik komisyonu ve kadınlara yönelik komisyonlarımız bulunmaktadır. Toplumda farkındalık oluşturmak adına çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Çok kişiye ulaştık ki bunlar Milli Eğitimde görevli hocalarımız, Aile ve Sosyal Hizmetlerde görevli deneyimli eğitmenlerimiz, deneyimli hocalarımızla eğitimler verip vatandaşların yanında oluyoruz. Gönüllülerimizle eğitimlere de devam ediyoruz. Hayır demeyi öğretmek adına çocuklarımıza ulaşmayı başardık. Sizlerle yani gönül elçilerimizle sayılarımız artıracağız. Ailelere şunu söyleyeyim ki benim çocuğum asla yapmaz demeyiniz. Ne var canım bir kere denemekten bir şey olmaz demeyiniz. Bir çocuğun bağımlı olup olmadığını anlamak için uzmanlarımızın söylemi ile en az 2 yıl zamanı bulması lazım. O saatten sonra o çocuğu kurmak artık çok zor oluyor. Sağlıklı nesiller yetiştirmek adına Yeşilay’ı seçin diyorum, çünkü bizler sizlerle varız, bizler sizlerin yanındayız, bir kereden bir şey olmaz demeyiniz ve çocuklarınıza sahip olunuz” şeklinde konuştu.

Yeşilay Cemiyeti Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu Yerel Medya temsilcilerini kutladı 

Desteklerini esirgemeyen Çekmeköy Hareketi Haber Ajans Yayın Yönetmeni Erhan Acar ,Yerel Gazete Sahibi Kenan Baylan ,Acar Haber Ajans Sahibi Durmuş Acar,Metropol Gazetesi Sahibi Mahmut Boydak,Etraf Gazetesi Sahibi Zafer Yılmaz, İşte Vizyon Haber Ajans Yayın Yönetmeni Muhterem Yüksel ,Gazete Belediye Sahibi Musa Has,İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’ye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.