Dolar 32,2277
Euro 34,7730
Altın 2.452,29
BİST 10.319,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Çekmeköy Sevenler Platformu’ndan Hasan Öztürk Açıklaması: “Kimler Tehdit Ediyor, Kimler Rahatsız Ediyor?”

Çekmeköy Sevenler Platformu’ndan Hasan Öztürk Açıklaması: “Kimler Tehdit Ediyor, Kimler Rahatsız Ediyor?”
20 Ekim 2023 16:23 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2023 16:40
988

HABERMAX.Çekmeköy Sevenler Platformu’nun basın sözcüsü Marina Diriyi, yaptığı açıklamada, eski belediye başkan yardımcısı Hasan Öztürk’ün isminin neden rahatsızlık verdiğini ve kimlerin tehdit ettiğini sordu. Öztürk, 9 yıl boyunca belediyenin önemli bir biriminde görev yapmış bir isim olarak, bazı kişilerin dikkatini çekmiş olabilir. Ancak, bu açıklamaların ardından kimlerin tehdit ettiği ve kimlerin rahatsız olduğu belirsizliğini koruyor. Konu hakkında detaylar yakında açığa çıkabilir.

Çekmeköy Belediyesi Zabıtası, Hasan Öztürk İsimli Afişlerin Toplamasıyla Gündemde

Çekmeköy ilçesinde son günlerde gündemi meşgul eden olaylardan biri, Çekmeköy Belediyesi Zabıtası’nın Hasan Öztürk isminin yazıldığı afişleri toplamaya başlamasıdır.

Afişlerin neden toplandığı konusunda henüz net bir açıklama yapılmazken, ilçe sakinleri bu duruma farklı tepkiler veriyor. Kimi vatandaşlar, bu afişlerin ilçeye renk kattığını ve Hasan Öztürk’ün tanıtımı için önemli olduğunu savundu

Çekmeköy ilçesinde sivil toplum faaliyetlerinde bulunan Çekmeköy Sevenler Platformu, son zamanlarda karşılaştığı afişlerinin toplanmasıyla ilgili tartışmalı bir durumu gündeme getirdi. Platformun basın sözcülüğünü yapan Marina Diriyi belediyenin içindeki gizli ellerin bu olayın arkasında olduğunu düşünerek konuya dikkat çekti.

Çekmeköy ilçesi sakinleri olarak, belediyenin uyguladığı çifte standart politikasının kendilerine karşı haksız bir şekilde işlediğine inanan platform sözcüsü, afişlerinin hukuksuzca toplandığını iddia etti. Özellikle siyasi partilerin afişlerinin sorunsuz bir şekilde asılı kalırken, Çekmeköy Sevenler Platformu’nun afişlerinin toplanmasının adaletsizlik olduğunu savundu.

Çekmeköy Belediyesi’nin bu konudaki tutumunu ve neden sivil toplum kuruluşlarının afişlerinin toplandığını anlamak için sorular soran Basın sözcüsü, belediyenin içindeki gizli ellerin kimler olduğunu açıklığa kavuşturulmasını talep ediyor. Bu gizli ellerin neden sivil toplum kuruluşları ve Hasan Öztürk’ün hedef aldığını anlamak, platformun öncelikli amaçlarından biri haline geldi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.