Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Çekmeköy Sevenler Platformu İlçenin Yüzünü Değiştiriyor: Hasan Öztürk İsimi Yükseliyor

Çekmeköy Sevenler Platformu İlçenin Yüzünü Değiştiriyor: Hasan Öztürk İsimi Yükseliyor
14 Ekim 2023 13:50 | Son Güncellenme: 14 Ekim 2023 13:52
228

HABERMAX.Çekmeköy ilçesi, son dönemlerde Çekmeköy Sevenler Platformu’nun sürdürdüğü etkinlikler ve projelerle büyük bir hareketlilik yaşıyor. Platform üyeleri, şaşırtıcı programlar ve toplumsal etkinliklerle ilçenin konumunu radikal bir şekilde değiştirmeye devam ediyor.

Son dönemde, Çekmeköy Sevenler Platformu’nun yaptığı çalışmalar ve etkinliklerle ilgili sıkça gündem oluşturan bir dizi başarılı girişim gerçekleştirdiğini gözlemliyoruz. Bu etkinliklerin en sonuncusu, cumartesi pazarı ziyaretçilerine lokum ikramıydı. Bu tür hareketler, platformun ilçe halkı arasında popülerliğini artırmış durumda ve ilçenin konuşulan gündem maddelerinden biri haline geldi.

Çekmeköy Sevenler Platformu, ilçenin gelişimine katkı sağlamak ve toplumun bir arada olmasını teşvik etmek amacıyla başlattığı projeleri ile tanınıyor. Okul önlerinde düzenlenen simit ve meyve suyu dağıtımları, çocukları mutlu ederken, ailelerin de mutluluğuna katkıda bulunuyor. İlçenin dört bir yanında gerçekleştirilen bu tür etkinlikler, platformun ilçe halkı nezdinde olumlu bir izlenim bırakmasına neden oluyor.

Çekmeköy Sevenler Platformu, İlçenin Dokusunu Değiştirmeye Devam Ediyor

Buna ek olarak, son günlerde Çekmeköy’de sıkça konuşulan bir isim var: Hasan Öztürk. Uzun yıllar Çekmeköy siyasetine katkıda bulunmuş, yerelde saygın bir iş insanı olan Hasan Öztürk’ün ismi artık herkesin dillerinde. Kendisi, geçmişte iki dönem belediye başkan yardımcılığı yapmış ve ilçenin saygın simalarından biri olarak kabul ediliyor.

Hasan Öztürk’ün adı, ilçe halkı arasında ve sosyal medyada sıkça telaffuz ediliyor. Onun gelecekteki politik kariyeri ve ilçenin gelişimine olan katkıları merakla bekleniyor. Özellikle yerel ve milli meseleler üzerine yapılan tartışmaların merkezinde bulunuyor.

Çekmeköy Sevenler Platformu ve Hasan Öztürk, ilçenin sosyal ve siyasi dinamiklerine yeni bir soluk getirirken, halkın da bu gelişmelere büyük bir ilgi gösterdiği görülüyor. Çekmeköy ilçesi, bu dinamiklerle daha da canlanmış gibi görünüyor ve önümüzdeki günlerde neler yaşanacağını merakla bekliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.