Dolar 32,9541
Euro 35,2953
Altın 2.459,07
BİST 10.600,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 30°C

Çekmeköy Sevenler Platformu Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile Görüştü

Çekmeköy Sevenler Platformu Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile Görüştü
20 Ekim 2023 00:12
633

HABERMAX.Çekmeköy Sevenler Platformu, son zamanlarda ilçenin gündemini oldukça meşgul eden belediye başkanlık seçimleri için önemli bir adım attı. Platform üyeleri, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile bir araya gelerek seçimler ve mevcut yönetim hakkında görüşmelerde bulundu. Görüşmenin ardından platform sözcüsü bir açıklama yaparak, toplum hizmeti ve dayanışma konularına dikkat çekti.

Platform Sözcüsü, Görüşmenin Detaylarını Anlattı

Görüşme sonrası Çekmeköy Sevenler Platformu sözcüsü, basına verdiği demeçte toplantının samimi bir atmosferde geçtiğini ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın misafirlerini güler yüzle karşıladığını belirtti. Sözcü, Poyraz’ın “Hoş geldiniz” diyerek başlayan açılış konuşmasının platform üyeleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandığını ifade etti.

Ardından, platformun destekçisi olduğu Belediye Başkan Adayı Hasan Öztürk’ün gönüllü çalışmaları hakkında konuşan platform sözcüsü, “Bizler sokaklarda, okul önlerinde simit ve meyve suyu dağıtırken, inanın Hasan Öztürk’ün bundan kesinlikle haberi yoktu. Bu çalışmaları tamamen kendi inisiyatifiyle yürütmüştük” dedi.

Hasan Öztürk’ün Açıklaması ve 3 Dönem Kuralı

Platform sözcüsü ayrıca, Hasan Öztürk’ün eğer kendisinden daha iyi bir aday varsa destek olmaya hazır olduklarını vurguladı. Hasan Öztürk’ün ayrıca “Eğer Ahmet Poyraz tekrar aday olursa, her zaman kendisine destek vermeye hazırız” dediğini açıkladı. Bu açıklama, ilçenin sevilen eski belediye başkan yardımcısı Hasan Öztürk’ün, Ahmet Poyraz’a karşı aday olma ihtimalini değerlendirdiği şeklinde yorumlandı.

Ahmet Poyraz’ın Görüşleri

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, görüşmede kendisine sorulan bir soru üzerine, “Çekmeköy Belediye Başkanı buralı olmalı, halk tarafından sevilmeli, aksi halde ilçede karşılığı olmaz” şeklinde görüş belirtti. Bu açıklama, yerel yönetimlerin yerel halkın ihtiyaçlarına ve beklentilerine daha iyi cevap verebilmeleri gerektiği fikrini yansıttı.

Program Sonrası İyi Dilekler ve Alkışlar

Görüşmenin sonunda Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, platform üyelerini güzel sözlerle uğurladı. Program sırasında Hasan Öztürk’ün adının geçtiği anlarda ise Poyraz tarafından alkışla karşılandı.

Çekmeköy ilçesindeki bu önemli görüşme ve açıklamalar, belediye başkanlık seçimleri için ilçede artan heyecanın ve tartışmaların bir yansıması olarak değerlendiriliyor. İlerleyen günlerde seçim süreci ve adaylarla ilgili daha fazla gelişme bekleniyor.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.