Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

“Çekmeköy’de ÇEKSEM İftar Programında İş Dünyası ve Medya Temsilcileri Buluştu”

“Çekmeköy’de ÇEKSEM İftar Programında İş Dünyası ve Medya Temsilcileri Buluştu”
20 Mart 2024 00:49 | Son Güncellenme: 20 Mart 2024 00:58
115

HABERMAX. Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği’nin (ÇEKSEM) bu akşam Serkan Süslü ‘nün işlettiği doğa severler derneğinde düzenlediği iftar yemeği, bölgedeki iş adamları ve gazetecileri bir araya getirdi.

“Çekmeköy’de ÇEKSEM İftar Programında İş Dünyası ve Medya Temsilcileri Buluştu”

Programın devamında katılımcılar kendilerini kısaca tanıttılar ve sohbet eşliğinde keyifli bir akşam geçirdiler. Bu tür etkinlikler, iş dünyası ve medya temsilcileri ile dernek üyeleri arasında iletişimi güçlendirmeyi ve birlikte hoş vakit geçirmeyi amaçlıyor.

İftar yemeği, bir araya gelenler arasında olumlu ilişkilerin gelişmesine ve işbirliği fırsatlarının artmasına katkı sağlıyor.

ÇEKSEM Başkanı Av. Bilal Özdemir’in selamlama konuşmasıyla başlayan iftar yemeğinde, Özdemir Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi. Özdemir, “Bu güzel mekanda bir araya gelerek herkesle birlikte açtık orucumuzu. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramlarını da kutlarım.” dedi.İftar yemeğine ÇEKSEM üyelerinin yanı sıra, bölgedeki iş adamları, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Yemek sonrası ÇEKSEM üyeleri ve konuklar sohbet ederek bir araya gelmenin keyfini çıkardılar.Sonuç olarak:

Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği, iş dünyası ve medya temsilcileri ile dernek üyeleri arasında iletişimi ve iş birliğini geliştirmeye yönelik önemli bir adımdır. Bu tür etkinliklerin devamı, bölgenin sosyo-ekonomik kalkınmasına da katkıda bulunacaktır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.