Dolar 32,2539
Euro 34,7984
Altın 2.428,38
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C

“Çekmeköy Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimi, Hamidiye Mahalle Muhtarı Turgay Bozkurt’u Ziyaret Etti”

“Çekmeköy Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimi, Hamidiye Mahalle Muhtarı Turgay Bozkurt’u Ziyaret Etti”
18 Ağustos 2023 17:11
225

HABERMAX.Çekmeköy Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Abdulbaki Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Hamidiye Mahalle Muhtarı Turgay Bozkurt’u ziyaret ederek gündem konularını değerlendirdi. Bu samimi ziyaret, yerel siyasi temsilciler arasındaki iletişimi ve işbirliğini yansıtması bakımından önem taşıyor.

Ziyaret sırasında Muhtar Bozkurt, Saadet Partisi İlçe Başkanı ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Aynı zamanda Saadet Partisi ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek, mahallenin ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılama yolunda işbirliği ve dayanışmanın önemine değindi.

Bu tür ziyaretler, yerel siyasi partilerin ve yöneticilerinin toplumun farklı kesimleriyle yakın ilişkiler kurduğunu ve yerel sorunların çözümünde işbirliği sağlayarak daha etkili sonuçlar elde edebileceğini gösteren olumlu bir örnek teşkil ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.