Dolar 32,3118
Euro 34,7815
Altın 2.408,21
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Aziz Şehid Haldun Taşçıoğlu’nun Ailesini Ziyaret Etti

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Aziz Şehid Haldun Taşçıoğlu’nun Ailesini Ziyaret Etti
8 Şubat 2022 21:29
340

HABERMAX.Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Şehit Haldun Taşçıoğlu’nun kıymetli annesi Nâlân Hanımefendi ve kardeşi Soner Beyefendi’ye hane ziyareti gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarete Çekmeköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emel Başbuğ Korkmaz ve Çekmeköy Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Ozan Berktaş da katıldı.

Ziyarette aile ile sohbetinde hal ve hatırlarını soran Kaymakam Resul Çelik, “Milletimizin Kahramanları, bizlerin en kıymetli değerleri olan Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, kardeşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir. Şehit ailelerimizin daima yanında olmak için Devlet olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Baş tacımız, Devletimizin en kıymetli varlıkları olarak gördüğümüz aziz Şehitlerimizin ailelerine Devletimizin tüm kapıları daima açıktır” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.