Dolar 32,5082
Euro 34,8818
Altın 2.433,27
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Çekmeköy Kaymakamı Çelik ve ilçe Millî Eğitim Müdürü Bayrak, Göreve Yeni Atanan Öğretmenlerle buluştu

Çekmeköy Kaymakamı Çelik ve ilçe Millî Eğitim Müdürü Bayrak, Göreve Yeni Atanan Öğretmenlerle buluştu
12 Şubat 2022 08:05
355

HABERMAX.Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, dünyanın en eski ve en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik mesleğine yeni başlayan ve ilk görev yeri Çekmeköy olan eğitimciler ile bir araya geldi.

Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programa ilk görev yeri Çekmeköy olan 43 öğretmen katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, tüm öğretmenlere görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek ‘Hoş geldiniz’ dedi.

İlçe MEM. Bayrak konuşmasında kendi anısını paylaşarak 33 yıl önce ilk görev yeri olan köy okulundan bahsetti. Yıllar sonra eğitim verdiği öğrencilerinin hala o yıllardaki güzel anıları unutmadığını, anlattıklarını söyleyen Bayrak, çocukların öğretmenlerini güzel anılarla hatırlamasının öneminden bahsetti.“Kapımız ve gönlümüz sizlere daima açıktır”

Kaymakam Resul Çelik, programda yaptığı konuşmada tüm öğretmenlerin Çekmeköy’e hoş geldiğini söyleyerek, meslek hayatlarının sağlıkla, huzurla, güvenle devam etmesini temenni etti. Kaymakam Çelik, öğretmenlerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek yaşadıkları herhangi bir sorun olup olmadığını sordu.Öğretmenliğin büyük fedakârlık gerektiren, ağır sorumluluğu olan bir meslek olduğunu söyleyen Kaymakam Çelik, salonda bulunan bütün öğretmenlerin bunu bildiğini söyleyerek, “Geleceğimizin teminatı yavrularımızı bu anlayışla yetiştirecek olan siz değerli öğretmenlerimize emekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Çelik, “Bugün burada kapımız ve gönlümüz sizlere daima açıktır diyerek, bir isteğiniz olup olmadığını sormak, hoş geldiniz demek için toplandık” dedi.

Konuşmaların arından öğretmenlerin talepleri dinlendi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.