Dolar 32,5723
Euro 34,9978
Altın 2.430,99
BİST 9.752,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

ÇEKMEKÖY KARS,ARDAHAN,IĞDIR DERNEĞİNİN GELENEKSEL KAZ GECESİNE YOĞUN İLGİ

ÇEKMEKÖY KARS,ARDAHAN,IĞDIR DERNEĞİNİN GELENEKSEL KAZ GECESİNE YOĞUN İLGİ
18 Mart 2023 22:34 | Son Güncellenme: 19 Mart 2023 00:08
401
HABERMAX.Çekmeköy Kars – Ardahan – Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği (KAİ) yönetiminin, hemşeri iş adamı ve kanaat önderlerine düzenlediği geleneksel kaz gecesine yoğun ilgi gecede birlik ve beraberlik görüntüleri eşliğinde gerçekleşen yemekte. Başkan Karakaya etkili konuşmasıyla salondakileri duygulandırdı. 
VİDEO HABER

Çekmeköy Kars – Ardahan – Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği (KAİ), son dönemdeki programları ile dikkat çekiyor. Dernek yönetimi hemşeri iş adamı ve kanaat önderlerinin katıldığı geleneksel kaz gecesine ev sahipliği yaptı. Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen geleneksel kaz gecesi birlik ve beraberlik görüntüleri eşliğinde gerçekleşti.

Geceye hemşeri iş insanı ve kanaat önderlerinden birçok tanıdık sima katıldı. Yine siyaset dünyasından, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Hüseyin Turgut, Önder Ulutaş,  Seyfettin Yıldırım, Halis Gerbag  Çetin Yıldırım, Sami Yayla, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Turgay Bozkurt, Yadigar Arslan, Nuray Tak, Sertif Yılmaz, Engin Çelik, Orkun Karakaya, Yakup Baydar Avukat Erman Çalışkan, Hasan Keleş, Serkan Süslü, ve. STK’lardan, meclis üyelerinden ve hemşeri mahalle muhtarları da gecede hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen geleneksel kaz gecesinin açılış konuşmasını yapan KAİ Başkanı Rıfat Karakaya, Çekmeköy’de yaşayan hemşerilerin gelenek ve göreneklerini unutmaması, birbirlerine destek olması amacı ile çalıştıklarını söyledi. Karakaya birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “Bu tür organizasyonlara devam edeceğiz” dedi. Başkan Rıfat Karakaya Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan deprem felaketi hepimizi derinden yaraladı. Depremin etkisi 40 gün geçsede hala yüreğimizi yakıyor, dedi.

Çekmeköy’deki programlara katılımı ile dikkat çeken siyasetçi Atasehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı ise birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında dayanışma ve yardımlaşmanın öneminden bahsetti. Gecenin organizasyonunda büyük emeği olan KAİ Başkan Yardımcısı Yalçın Demirkol da katılımcılara teşekkür ederken birlik ve dayanışmayı artıracak organizasyonlara imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.