Dolar 32,2538
Euro 34,8274
Altın 2.425,06
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Çekmeköy İlçesinde CHP’nin Kadın Adayı Melda Tanışman İlçe Kongresini Kazandı!”

Çekmeköy İlçesinde CHP’nin Kadın Adayı Melda Tanışman İlçe Kongresini Kazandı!”
13 Ağustos 2023 19:48 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2023 01:31
613

HABERMAX.CHP Çekmeköy 6. Olağan Kongresi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi ve ilçe başkanlığı seçimleri yapıldı. Bu seçimlerde, genç ve dinamik aday Melda Tanışman ile Erdal Yıldırım yarıştı. Melda Tanışman, büyük bir mücadele göstererek seçimi kazanarak Çekmeköy’ün ilk kadın başkanı oldu.

Kongrede adeta bir heyecan ve enerji atmosferi vardı. Delege üyeleri, büyük bir katılımla kongre salonuna doluştu ve seçim süreci başladı. Melda Tanışman ve Erdal Yıldırım, projelerini ve vizyonlarını delegelere anlatarak destek istediler.

Melda Tanışman, üstün performansıyla delegelerin gönlünü kazanmayı başardı. Gençlik ve dinamizm vurgusuyla, Çekmeköy’ün geleceğine dair projelerini sunan Tanışman, delege üyelerinin güvenini kazandı. Aynı zamanda, kadınların siyasette daha güçlü bir şekilde yer alması gerektiğini vurgulayarak, ilçenin ilk kadın başkanı olarak önemli bir tarihi olaya da imza attı.

Seçim sonucunda Melda Tanışman, büyük bir zafer elde etti ve görevi eski ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş’tan devraldı. Tanışman, seçim sonrası yaptığı konuşmada, Çekmeköy’e hizmet etmek ve ilçeyi daha ileriye taşımak için var gücüyle çalışacağını söyledi. Ayrıca, tüm partililere ve destek verenlere teşekkürlerini iletti.

Melda Tanışman’ın seçimi kazanması, Çekmeköy CHP’de yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Genç bir liderin yönetiminde ilçenin daha da gelişeceği ve sürdürülebilir projelerin hayata geçirileceği düşünülüyor. Çekmeköy’ün ilk kadın başkanının liderliğinde, parti ve ilçe halkı arasındaki ilişkilerin daha da güçlenerek, başarılı bir süreç geçirileceği bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.