Dolar 32,3038
Euro 34,8259
Altın 2.413,91
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Çekmeköy ilçe yöneticileri yerel basınla buluştu

Çekmeköy ilçe yöneticileri yerel basınla buluştu
5 Ağustos 2021 18:20 | Son Güncellenme: 6 Ağustos 2021 15:29
237
AHA.Çekmeköy İlçe Kaymakamı Adem Arslan, bölgemizin yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Pandemi süreci, aşı çalışmaları, orman yangınları, asayiş ve eğitim gibi konularda basın mensupları bilgilendirildi.
Çekmeköy İlçe Kaymakamı Adem Arslan, bölgemizde faaliyet gösteren yerel gazeteciler ile bir araya geldi. Çekmeköy Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, Çekmeköy Sağlık Müdürü Suzan Yetiş ve Çekmeköy Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’ın da bulunduğu toplantıda Covid-19 aşısı, ormanlarımızın güvenliği, asayiş, Pandemi ve genel konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Adem Arslan gazeteciler ile sohbetinde, vatandaşlarımızı Covid-19 aşısına teşvik edilmesi hususunda herkesin, özellikle gazetecilerin katkılarını beklediğini söyledi. Pandemi ile mücadele ve Covid-19 aşısı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Kaymakam Arslan, aşılama konusunda Çekmeköy’ün mavi kategoriye geçeceğine inandığını söyledi. İlçe Kaymakamı Arslan ayrıca, hükümet konağının yapımı olmak üzere ilçedeki son gelişmeleri ve yapılan çalışmaları anlattı.

Çekmeköy Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, İlçedeki asayiş, güvenlik ve orman yangınlarının önlenmesi hakkında bilgi verirken, Çekmeköy Sağlık Müdürü Suzan Yetiş Pandemi ve aşı konusundaki son verileri basın mensupları ile paylaştı. Çekmeköy Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ise eğitim çalışmalarını ve önümüzdeki süreci anlattı.

Toplantıda daire amirleri, eğitim, asayiş ve sağlık konularında gazetecilere bilgilendirme gerçekleştirdi. Kaymakam Arslan, katılımları için tüm gazetecilere teşekkür etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.