Dolar 32,2147
Euro 35,0125
Altın 2.465,94
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

“Çekmeköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Burhan Bayrak Başkanlığında 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sene Başı Resmi/Özel Okul Müdürleri Kurul Toplantısı Gerçekleşti”

“Çekmeköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Burhan Bayrak Başkanlığında 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sene Başı Resmi/Özel Okul Müdürleri Kurul Toplantısı Gerçekleşti”
6 Eylül 2023 00:04
131

HABERMAX.Çekmeköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sene Başı Resmi/Özel Okul Müdürleri Kurul Toplantısı’nı başkanlığında düzenledi. Bu toplantıya İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn. Burhan BAYRAK’ın yanı sıra Şube Müdürleri. Ali ERKOÇ. Necdet BAYINDIR, İbrahim OZAN, Canan EYÜBOĞLU ve birçok okul müdürü katıldı. Toplantı, Fatma Talip Kahraman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşti.

Toplantının amacı, yeni eğitim-öğretim yılına başlarken ilçedeki resmi ve özel okulların yöneticileri arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, öğrencilerin daha iyi bir eğitim almasını desteklemekti. Bu tür toplantılar, eğitim sisteminin verimli işlemesi ve öğrencilerin başarılı olması için önemli bir rol oynar.

Toplantıda, eğitim ve öğretimdeki güncel gelişmeler, müfredat değişiklikleri ve okulların ihtiyaçları gibi konular ele alındı. Katılımcılar, öğrencilerin eğitim kalitesini artırmak ve eğitimdeki herhangi bir sorunu ele almak için fikir alışverişinde bulundular.

Bu tür toplantılar, yerel eğitim kurumlarının daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak için bir araya geldiği önemli etkinliklerdir ve gelecekteki eğitim başarılarına katkıda bulunabilirler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.