Dolar 32,4585
Euro 34,7929
Altın 2.427,46
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanlığı Görevi Musa Sağdıç’a Devredildi

Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanlığı Görevi Musa Sağdıç’a Devredildi
10 Eylül 2023 18:29 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2023 22:22
148

HABERMAX. Çekmeköy Erzurumlular Derneği, 8. Genel Kurul toplantısını gerçekleştirerek uzun yıllar başkanlık görevini üstlenen Niyazi Taştan’ın görevini yeni başkan Musa Sağdıç’a devretti. Bu önemli organizasyon, sadece dernek üyeleri için değil, Çekmeköy’deki yerel siyasetçiler için de büyük bir ilgi odağıydı. CHP’de belediye başkan adaylığı için ismi geçen Çetin Çapan, Çekmeköy Belediye Başkan yardımcıları. Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, CHP İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan ve birçok dernek başkanı da kongreye katıldı.

Çekmeköy Erzurumlular Derneği’nde Gerçekleşen Nöbet Değişimi

 

Çekmeköy Erzurumlular Derneği, 10 Eylül 2023 tarihinde yoğun katılımlı bir kongre düzenleyerek, 2 yıldır başarılı bir şekilde dernek başkanlığı görevini üstlenen Niyazi Taştan’ın bayrağını, derneğin kurucularından iş insanı Musa Sağdıç’a devretti. Bu önemli değişimin yaşandığı kongre, Çekmeköy’ün sevilen simalarından iş insanı Niyazi Taştan’ın pandemi döneminde ve deprem bölgesinde yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettirdiği bir dönemde gerçekleşti.

Kongreye, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. Katılımcılar arasında birlik ve beraberliği sağlamış olan bu dernek, Çekmeköy’de toplumun güçlenmesine ve dayanışmasına önemli katkılarda bulunuyor.

Kongrenin divan başkanlığını, derneğe uzun yıllar başkanlık yapmış ve şu anki onursal başkan olan Abdülbaki Özdemir üstlendi. Divan katip üyeleri ise Çekmeköy Belediye Meclis üyeleri Rıdvan Bural, Resul Yılmaz, Onur Yıldırım ve Mehmet Yapraklı olarak görev aldı.

Görevi devreden Başkan Niyazi Taştan, özellikle pandemi döneminde ve deprem bölgesindeki çalışmalarıyla dernek üyelerinin ve toplumun takdirini kazanmıştır. Yapılan konuşmalarda, Niyazi Taştan’ın liderliği ve dernek üzerindeki olumlu etkisi vurgulandı.Kongre sırasında, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Fatih Sırmacı da birer konuşma yaparak derneğin toplumsal katkılarını övdüler ve Musa Sağdıç’a yeni görevinde başarılar dilediler.

Sonunda, açık oylama yöntemiyle ve oy çokluğu ile Musa Sağdıç, Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı olarak seçildi. Musa Sağdıç, kongreye katılan herkese teşekkür ederek yeni görevine başladı.

Çekmeköy Erzurumlular Derneği, yeni döneminde de topluma hizmet etme ve birlik beraberlik ruhunu sürdürme konusundaki kararlılığını göstermeye devam ediyor. Başkan Musa Sağdıç ve yeni yönetim ekibi, derneğin bu amacını gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerdir.

Görevi devreden Niyazi Taştan, 8. Kongre’de yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bugüne kadar yaptığımız hizmeti bundan böyle değerli kardeşim Musa Sağdıç’a bırakıyorum. İnşallah bu görev de hayırlara vesile olur.”

Kongrede zaferle çıkan Musa Sağdıç ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak üyelere güzel mesajlar verdi.Niyazi Taştan’ın Teşekkür Mesajı. Değerli Katılımcılar,

Çekmeköy Erzurumlular Derneği’nin 8. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdik ve bu özel günümüzde yanımızda olduğunuz için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni dönemde dernek başkanlığı görevini üstlenen Musa Sağdıç Başkanımıza ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Eminim ki birlikte büyük işlere imza atacaklardır.

Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Fatih Sırmacı’ya da ayrıca teşekkür ediyorum.

Siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine; CHP İlçe Başkanı Melda Danış Tutan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, Deva Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Abdülkadir Kacemer, Deva Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keles, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Kuzu ve Abdulah Abdullah Gelgec’e de minnettarız.

Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyeleri; Bora Kılıç, Avukat Özgür Kip, Turgay Tuna, Muhlis Ateş, Murat Cirav, Ünal Belek, Şükrü Bakar’a ve Çekmeköy Muhtarları; Nuray Tak, Sertif Yılmaz, Engin Çelik, Ömer Lutfi Gürsoy, Orkun Karakaya’ya teşekkür ederim.

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcilerine; Kartal Erzurumlular Vakfı Başkanı Öner Kalkan, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Kaynarca Erzurumlular Dernek Başkanı Mehdi Kaya, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, Orsiad Başkan Yardımcısı Fahrettin Kacemer, Kurtköy Erzurumlular Dernek Başkanı Muammer Dilli, Sultanbeyli Erzurumlular Dernek Başkanı Mehmet Ahiskali, Palez Palandöken Ekonomi Zirve Başkanı Hüseyin Yer, Çekmeköy Sivas İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Soner Çiçekli, Yardım Severler Vakfı Başkanı Samih Gül, İGEAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sayan, Sultanbeyli önceki dönem Belediye Başkanı Yahya Karakaya, İstanbul Doğa Severler Dernek Başkanı Serkan Süslü, iş insanları Seyfettin Yıldırım, Sedat Yalçınkaya, Çetin Çapan’a da ayrıca teşekkür ediyorum.

Basın mensupları Muhterem Yüksel, Zafer Yılmaz, Kenan Baylan, Gürhan Demirtaş, Durmuş Acar, Erdem Talaş, Hayriye Kara Darçin ve ismini yazamadığım, hatırlayamadığım tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyor, yeni dönemde de aynı dayanışma ve işbirliğini sürdüreceğimize olan inancımı dile getiriyorum.

Teşekkürler,

Niyazi Taştan Çekmeköy Erzurumlular Derneği Eski BaşkanıBir 10 kişi ve yazı görseli olabilirBir 12 kişi görseli olabilir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.