Dolar 32,3286
Euro 34,8454
Altın 2.391,08
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Çekmeköy CHP’de Seçim Heyecanı: Av. Özgür Kip, Adaylık Başvurusunu Yaparak Birlik Ruhunu Güçlendirdi

Çekmeköy CHP’de Seçim Heyecanı: Av. Özgür Kip, Adaylık Başvurusunu Yaparak Birlik Ruhunu Güçlendirdi
29 Kasım 2023 00:51 | Son Güncellenme: 30 Kasım 2023 22:37
1.105

HABERMAX.Çekmeköy ilçesindeki Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkan aday adaylarından Av. Özgür Kip, siyasi arenada önemli bir adım atarak bugün akşam saat 19.00’da ilçe binasında düzenlenen etkinlikte partililerle bir araya geldi ve resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Kip, kalabalık bir partili grubuyla birlikte ilçe binasına gelerek seçim başvurusunu tamamladı. Bu adım, önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’nin Çekmeköy’de nasıl bir strateji izleyeceği konusunda merak uyandırdı.

Başvuru sırasında Av. Özgür Kip, kısa bir açıklama yaparak seçim hedeflerine dair önemli mesajlar verdi. “İnşallah bu seçimi açık farkla AKP’den alırız. Kim hangi arkadaşımız aday olursa olsun, hep birlikte çalışarak bu milleti bu zor durumdan kurtaracağız” sözleriyle birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Bu açıklama, CHP’nin seçim sürecinde birlik içinde hareket etme kararlılığını vurgulayan önemli bir mesaj içermekteydi.

Etkinlik sırasında Çekmeköy CHP İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan da bir konuşma yaparak tüm aday adaylarına eşit mesafede durduklarını belirtti. “Tüm aday adaylarına karşı aynı mesafede duruyorum. Hepinize hayırlı olsun” diyerek adaylara başarılar diledi. Bu tutum, parti içinde birlik ve uyumun önemine vurgu yaparken, aday adayları arasındaki rekabetin sağlıklı bir ortamda geçeceğine işaret etti.Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Av. Özgür Kip, adaylık başvurusuna destek verenlere teşekkür etti. Kip, başta ilçe başkanı Sayın Melda Tanişman Tutan olmak üzere parti örgütüne, dostlarına, aile bireylerine ve hemşerilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Özgür Kip’in başvurusunun ardından oluşan pozitif atmosfer, CHP’nin Çekmeköy’de güçlü bir birlik ve beraberlikle seçimlere hazırlandığını gösteriyordu. Partililer, adaylarına destek verme ve birlikte hareket etme kararlılıklarını bu etkinlikte bir kez daha ortaya koydular. Çekmeköy’deki yerel seçim atmosferi, aday adaylarının halka yönelik projelerini tanıtmak için önemli bir platform olarak değerlendiriliyor. Bu etkinlik, sadece bir başvuru değil, aynı zamanda partinin birleştirici gücünü ortaya koyan bir anı olarak tarihe geçti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.