Dolar 32,1948
Euro 35,0702
Altın 2.465,70
BİST 10.226,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesinde Karnaval Havasında Bir Sünnet Merasimi Gerçekleşti

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesinde Karnaval Havasında Bir Sünnet Merasimi Gerçekleşti
24 Eylül 2023 23:42
265

HABERMAX.Çekmeköy’ün sevimli Çatalmeşe Mahallesi, bugün unutulmaz bir gün yaşadı. Mahalle Muhtarı Ömer Lütfi Gürsoy’un öncülüğünde ve Çekmeköy Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen muhteşem bir sünnet merasimi gerçekleşti. Bu özel etkinlikte, 50 çocuk mutluluğa ilk adımlarını attı ve aileleri bu güzel anı paylaştı.

Çatalmeşe Muhtarlığı önünde başlayan coşku, araç konvoylarıyla Reşadiye’de bulunan eski muhtar Şaban Sert’in işlettiği Renkli Bahçe’nin önüne kadar devam etti. Bu süreçte, polislerin titiz gözetiminde çocuklar sünnet şöleninin yapıldığı Renkli Bahçe’ye güvenle ulaştılar.

Renkli Bahçe’de gönüllerince eğlenen çocuklar, aileleriyle birlikte bu mutlu anları yaşadılar. Bu özel etkinlikte, Çekmeköy’ün siyasi temsilcileri de çocukların neşesine ortak oldu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve yardımcıları, mahalle muhtarları ile birlikte Muhtar Ömer Lütfi Gürsoy’a destek verdiler.

Çatalmeşe Muhtarı Gürsoy yaptığı konuşmada, mahallesinde gerçekleştirdiği hizmetlere değindi ve çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Ahmet Poyraz ise çocuklar arasında sevgi dolu bir konuşma yaptı ve her bir çocuğa birer oyuncak araba hediye etti.

Sünnet merasimi sonrası, Kuran tilaveti okundu ve katılımcılara lezzetli yemekler servis edildi. Hatıra resimleri çekildi ve çocuklara takı ve hediyeler verildi. Program, dopdolu ve unutulmaz bir Pazar gününe özel sünnet şöleni sona erdi.

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi, bu tür etkinliklerle birlik ve dayanışma duygularını pekiştirirken, mahalle sakinlerine keyifli anılar biriktirmenin mutluluğunu yaşattı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.