Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Çekmeköy Belediyesi’nden Olağanüstü Toplantı: Gündem Maddeleri Onaylandı

Çekmeköy Belediyesi’nden Olağanüstü Toplantı: Gündem Maddeleri Onaylandı
22 Nisan 2024 12:12 | Son Güncellenme: 22 Nisan 2024 12:16
139

HABERMAX. Çekmeköy Belediyesi, bu sabah olağanüstü bir toplantı gerçekleştirerek gündemdeki maddeleri görüştü ve onayladı. Toplantıda çoğunluk sağlandı ve saat 11:00’da başlayan toplantıya CHP meclis grubu tam kadro iştirak ederek hazır bulundu.Bir 5 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir
Çekmeköy Belediyesi Olağanüstü Toplantısı: Gündem Maddeleri Onaylandı

Çekmeköy Belediyesi meclis üyeleri, olağanüstü toplantıda gündemdeki maddeleri titizlikle ele aldılar. Gündemde yer alan konuların detaylı bir şekilde değerlendirildiği toplantıda, alınacak kararlar doğrultusunda ilçenin geleceği şekillendirildi.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, gündemdeki maddelerin çoğunlukla kabul edildiği ve alınan kararların ilçenin gelişimine katkı sağlayacağı vurgulandı. CHP meclis grubunun tam kadro katılımı, toplantının önemine ve ciddiyetine işaret etti.

Çekmeköy Belediyesi’nin olağanüstü toplantısı, ilçenin yönetimi ve hizmetleri açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Meclis üyelerinin kararlılığı ve iş birliği, ilçenin daha ileriye taşınması için önemli bir gösterge olarak nitelendirildi.

Ek Bilgiler:

  • Çekmeköy Belediyesi’nin resmi web sitesi için https://www.cekmekoy.bel.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • Çekmeköy Belediyesi Meclisi’nin üyeleri ve iletişim bilgileri için https://www.cekmekoy.bel.tr/ adresini inceleyebilirsiniz.
  • Çekmeköy Belediyesi’nin gündemindeki maddeler ve alınan kararlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için yerel basın kaynaklarını takip edebilirsiniz.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.